avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 166 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... proiect POSDRU
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

proiect POSDRU

Suntem un ONG care am avut calitatea de partener in cadrul unui proiect strategic POSDRU. ONG-ul este autorizat ca formator si a prestat activitatea de formare profesionala. Contractele cu lectorii au fost concepute de solicitant ca si contracte tripartite, adica, solicitantul prin ONG cu lectorul. Bugetul aferent platii lectorilor era la solicitant pe linia bugetara de RU. La sfarsit, dupa ce ONG-ul a pus la dispozitia solicitantului toate documentele de desfasurare si finalizare a cursurilor si solicitantul le-a folosit pentru a justifica indeplinirea indicatorilor din proiect, a refuzat sa plateasca lectorii. Perioada de implementare a proiectului a expirat de curand, ONG-ul a platit lectorii din imprumuturi iar acum nu poate recupera banii pentru a-i returna imprumutatorului. Ce credeti ca ar fi de facut ? Va multumesc anticipat pentru raspunsuri. Hazi


:(
Cel mai recent răspuns: florisiris , utilizator 13:41, 7 Septembrie 2012
Rog sa va adresati directorului de proiect, acesta este raspunzator si trebuie sa rezolve problema dvs.
Multumesc pentru raspuns, dar tocmai managerul de proiect este cel (cea) care a refuzat sa platesca.
Adresarea catre managerul de proiect trebuie sa o faceti in scris, oficial.
Apoi cu raspunsul primit va adresati OIRPOSDRU care este autoritatea de management pentru proiect.
Am facut notificare prin avocat si a fost trimisa prin posta speciala inainte cu 2 saptamani de a expira perioada de implementare si nu am primit nici un raspuns. Nu raspund nici la telefon, nici la mail-uri.Nici nu stiu daca dupa expirarea perioadei se mai pot sau nu face plati catre parteneri.
Multumesc mult.
Luati legatura cu OIRPOSDRU obligatoriu sa le expuneti situatia, asa cum v-am spus anterior,vadeti ce va raspund. OIRPOSDRU poate sesiza DLAF pentru aceasta neregula sau o puteti sesiza dvs prin avocat.Obligatia beneficiarului era sa va vireze suma corespunzatoare la momentul ultimei rambursari.E posibil sa nu fi primit ultima transa din rambursare chiar daca a trecut data de finalizare a proiectului? Poate ca a fost amanta aceasta data .Cei in masura sa va lamureasca sunt cei de le autoritatea de management.

Alte discuții în legătură

Retragere partener lenuborsan lenuborsan in cadrul unui proiect POSDRU, un partener poate face cerere catre beneficiar ca isi anunta retragerea?mentionez ca e in primul an de implemantare si a primit ... (vezi toată discuția)
Contract lector posdru corinau corinau Va rog sa ma sfatuiti si pe mine referitor la modul in care se poate incheia un contract de munca pt un lector care face parte dintr-un proiect ... (vezi toată discuția)
Functionarul public si fondurile europene dalina82 dalina82 Daca sunt functionar public (primarie) pot fi angajata pe un proiect european POSDRU, cu contract, norma fiind de 2-3 ore pe zi? Mentionez ca atributiile ... (vezi toată discuția)