avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 515 soluții astăzi
Forum Activitate trist

Activitate trist

Răspuns la discuția Demisie fortata
perfect.... multumesc mult elis
Răspuns la discuția Demisie fortata
Buna ziua!

Sunt (inca) angajat la o firma de soft din bucuresti. Acum 4 zile am fost anuntat ca datorita bugetului, colaborarea intre mine si firma va trebui sa inceteze. Problema e in felul urmator... angajatorul ofera salarii compensatorii in schimbul semnarii cu acordul partilor a demisiei. Initial s-au oferit 2 salarii. Eu personal am cerut initial 6 - din diverse motive (experienta, modul cum m-am comportat pana acum, requesturile mele catre angajator care n-au fost luate in seama. etc.) - lucrez de 4 ani la aceasta firma. Am ajuns sa le propun 4 salarii si mi-au oferit 3. Nu am acceptat si mi s-a spus ca incepe procedura legala pentru concediere. Bunnn... problema mare e ca sunt mai multi oameni pe acelasi post (in cartea de munca) si mi s-a spus ca se va face concediere pe motive care nu tin de persoana salariatului. Asta nu inseamna ca (fiind singurul din departament in situatia asta) nu prea au cum sa faca chestia asta? Am vorbit cu un avocat deja dar pana maine seara este plecat si as avea nevoie de informatia asta destul de repede.

Multumesc anticipat!