avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 409 soluții astăzi
Forum Activitate just.rain

Activitate just.rain

multumesc frumos
Multumesc, inteleg ca parerile difera. Stie cineva cu siguranta cum trebuie procedat?
Am mai avea o intrebare, am citit pe forum ca ar fi necesara si o declaratie autentificata a adm de acceptare a mandatului. Este aceasta obligatorie, in cazul in care adm este asociat in cadrul srl-ului si deja si-a exprimat acordul in acest sens prin semnarea hotararii aga prin care i se prelungeste mandatul?
Buna ziua
Ma confrunt cu urmatoarea situatie: atat sediul social cat si mandatul administratorului la un srl au expirat in urma cu un an. Intrebarea ar fi pentru prelungirea acestora mai sunt necesare si alte acte in afara de hotarare aga si actul aditional la contractul de comodat? Este cumva obligatoriu sa depun si actul constitutiv actualizat, in conditiile in care nu se schimba nici persoana administratorului, nici sediul, ci doar se prelungesc?
AGA si actul aditional la comodat le fac cu data recenta sau cu data la care a expirat sediul si mandatul adm, anul trecut?
Multumesc
este vorba de vanzare cu amanuntul, intr-un magazin mixt, in care se vand printre altele haine si jucarii
Stie cineva care ar fi codul caen pentru vanzarea cu amanuntul al decoratiunilor de craciun (gen beteala, globulete, instalatii de lumini, etc.)?
Multumesc mult!
Conform contractului, daca nu achitam chiria sau utilitatile intr-o luna, urma sa fiu evacuat imediat, ceea ce nu s-a intamplat, timp de un an cat am locuit acolo. La aceasta m-am referit cand am spus ca propr. nu a reziliat contractul in acest interval si intrebarea mea era daca aceasta situatie poate constitui dovada ca am achitat tot ce trebuia, in lipsa chitantelor doveditoare a platii chiriei pe care a refuzat sa le scrie pe motiv ca "nu e necesar, ne intelegem omeneste", precum si a celor de utilitati (pe care mi le cerea lunar, in momentul achitarii chiriei).

Inteleg ca lipsa chitantelor si a proceselor verbale atat in momentul cand m-am instalat in ap, cat si cand am plecat reprezinta o problema, intrebarea mea este daca in aceasta situatie pot face totusi ceva. Ar fi extrem de frustrant sa nu existe nici o solutie legala
Rectific...era vorba de plata intretinerii, nu a chiriei
Cheile urma sa i le predau in momentul in care ma contacta pentru plata chiriei si restituirea garantiei (sau a diferentei dintre cele 2)
Nu am putut face proces verbal de predare a imobilului pentru ca proprietarul a refuzat sa se prezinte, motivand ca nu este in localitate. Ne-am intalnit cateva zile mai tarziu, cand i-am dat si chitantele corespunzatoare ultimelor utilitati achitate, cu exceptia intretinerii.
Chiar nu pot face nimic sa-mi recuperez banii? Este evident ca omul e de rea credinta si face un abuz si n-as vrea sa las lucrurile asa.
Buna seara,
Pana acum 2 luni am locuit intr-un apartament, iar cand m-am mutat proprietarul a refuzat sa-mi inapoieze garantia, pe motiv ca ultima intretinere nu a fost inca afisata, urmand sa ma contacteze in momentul in care se afiseaza. Desi am aflat suma restanta la intretinere inca de acum o luna, proprietarul refuza in continuare sa-mi restituie garantia. Conform contractului, aceasta trebuie returnata in termen de 5 zile de la data predarii locuintei, cu conditia sa fie achitate cheltuielile de intretinere. In aceasta situatie ce pot face sa-mi recuperez banii? N-as vrea sa mai platesc ultima luna de intretinere fara sa am certitudinea ca imi voi primi garantia inapoi, care este oricum o suma mult mai mare decat intretinerea. Mentionez de asemenea ca proprietarul a refuzat sa-mi dea chitante pentru chiriile platite. Simplul fapt ca nu a reziliat contractul mai bine de un an poate oare constitui o dovada ca am achitat tot ce trebuia? Ce sanse am sa castig o actiune in instanta in aceste conditii?
Mulumesc