Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!
:
Da, chiar asa! Care-i obiectul asta pe care unii l-au vazut ca nu e si altii au zis ca primii nu l-au vazut ca este?
Adica zero lei zero bani, in cazul dvs., pentru ca paratul nu taxeaza. Doar in cazul in care paratul a facut si o cerere reconventionala, devenind reclamant reconventional, si dvs. faceti cerererea de interventie accesorie in sprijinul cererii reconventionale si in nu pentru actiunea intentata de reclamant, va trebui sa taxati ca si paratul cererea dvs.
Domnule avocat "u.b.i.k" in situatia mea cum imi sugerati sa procedez ?
Abracadabrant! ( e cuvantul care m-a \\\\\\\\\\\\\\\"izbit\\\\\\\\\\\\\\\" in momentul in care am citit cele de mai la deal).
2. Inteleg ca solutia data in partaj a ramas definitiva si irevocabila dupa care una din parti a solicitat modificarea titlului de proprietate iar onorata comisie judeteana a admis (partial) aceasta solicitare. Ce facem cu opozabilitatea erga omnes a hotararii judecatoresti, care, in ceea ce priveste partajul, nu are autoritate de lucru judecat fata de comisie insa dispozitiile acesteia ii sunt opozabile ?
.