avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 121 soluții astăzi
Forum Activitate mirela virtosu

Activitate mirela virtosu

Bună seara,imi cer scuze dacă nu m-am făcut înțeleasă,familia minorei ar dori să dea spre adopție altei familii copilul.Cum se procedează?
Buna seara,Ce trbuie sa faca o minora insarcinata si familia acesteia pentru a da spre infiere copilul la nastere.Parintii minorei pot pastra copilul?Daca da,ce implica aceasta?
Răspuns la discuția Nerespectare preaviz
Va multumesc si va doresc o seara buna.
Răspuns la discuția Nerespectare preaviz
Si daca eu nu voi reveni la munca?Deja eu sunt angajata cu contract de munca la un alt angajator.
Multumesc anticipat
Răspuns la discuția Nerespectare preaviz
Se specifica urmatoarele:Avand in vedere referatul nr...prin care se aduce la cunostinta conducerii lipsa nemotivata de la serviciu in perioada legala de preaviz Conf.Art.81 alin 4 in baza prevederilor art 51 alin 2 Codul Muncii se decide incepand cu data de 04.09 2015 suspendarea contractului individual de munca
Multumesc
Răspuns la discuția Nerespectare preaviz
Buna ziua din nou,in urma nerespectarii perioadei de preaviz si a lipsei nemotivate de la serviciu,mi s-a suspendat contractul individual de munca incepand cu data de 04.09.2015.Ce inseamna acest lucru si ce obligatii am fata de vechiul angajator?Imi afecteaza cu ceva raportul cu actualul angajator ?
Răspuns la discuția Nerespectare preaviz
Va multumesc
Buna ziua,
Daca astazi mi-am depus cererea de demisie si angajatorul a stabilit o perioada de preaviz pana pe data de 08.09.2015 inclusiv iar eu ma prezint la locul de munca pana la data de 31.08.2015 inclusiv,ce se intampla?Ma pot prezenta la un nou loc de munca incepand cu 01.09.2015?
Va multumesc
Multumesc mult pentru raspunsuri,dar intrebarea mea era :,,Ce sansa am sa semnez actul aditional si sa plec totusi fara sa platesc acest curs"...am nevoie de un loc de munca ,deci voi semna,dar daca totusi intr-un an de zile -sa zicem ca se schimba ceva...nu stiu exact ce...dar daca imi voi gasi un alt loc de munca,chiar nu exista nici o sansa sa plec de aici fara sa platesc?????
Dumneavoastra ce m-ati sfatui sa fac???sa nu semnez???
Multumesc inca o data.

mi s-a spus ca daca nu semnez,nu mai vin la munca