Filtrează articole după
Explicăm Legislația

Activitate cristi83

avand in vedere ca procesul se desfasoara in limba romana nu cred ca ar fi necesar o lb straina ,credeti ca partile in proces s-au martorii vor vorbi numai engleza ,franceza sau o alta limba acceptata la examen,ma indoiesc ,iar pentru cultura generala cred ca aceste cursuri s-au facut in generala,liceu si specific termenii de drept in facultate nu credeti?
din cate am citit si eu pe diferite forumuri si din discutile purtate cu diferite persoane am ramas in ceata cu aceste modificari ,de aceea sunt interesat ca si voi de acest subiect si astept ca cine are informatii in legatura cu acest subiect sa ne lumineze si pe noi,se va introduce limba straina sau nu se vor introduce si alt probe in plus ???astept pareri si comentarii in legatura cu acest subiect.multumesc.
Răspuns la discuția Admitere INM august 2011
stie careva daca se introduc spetele in august
lucian_d a scris:

cristi83 a scris:

lucian_d a scris:

cristi83 a scris:

,,in cazul in care instanta a dispus condamnarea inculpatului pentru savarsirea infractiunii de dare de mita:
a)foloasele oferite,dar neacceptate nu pot fi confiscate;
b)banii dati se restituie mituitorului constrans,chiar daca nu a denuntat fapta inainte de sesizarea organelor de urmarire penala;
c)banii dati se confisca chiar daca fapta este denuntata inainte de sesizarea organelor de urmarire penala;
r.b
care este motivarea acestei intrebari

ab?
:)))acum vad ca e si raspunsul....pai constrangerea e in cazul asta o cauza care inlatura caracterul pen al faptei asa ca e firesc sa i se restituie mituitorului...eu as fi zis ca e si a...dar na

ma lamureste cineva si pe mine in speta spune ca a fost condamnat
constrangerea????????????

e o grila de-a lui nea udroiu...multe sunt foarte discutabile...nu se poate dispune condamnarea...sau uite...poate instanta de apel sau recurs a constatat ca in mod gresit instanta de fond a dispus condamnarea, desi exista un caz de achitare..pt ca mituitorul a fost constrans....

dar ma refer expres la ce spune intrebarea si nu la ce s-ar putea intampla in apel
iar referitor la udroiu e batut in cap,era beat cand a facut asemenea grile cred ca nici el nu are un raspuns plauzibil
lucian_d a scris:

cristi83 a scris:

,,in cazul in care instanta a dispus condamnarea inculpatului pentru savarsirea infractiunii de dare de mita:
b)banii dati se restituie mituitorului constrans,chiar daca nu a denuntat fapta inainte de sesizarea organelor de urmarire penala;
c)banii dati se confisca chiar daca fapta este denuntata inainte de sesizarea organelor de urmarire penala;
r.b

ab?
:)))acum vad ca e si raspunsul....pai constrangerea e in cazul asta o cauza care inlatura caracterul pen al faptei asa ca e firesc sa i se restituie mituitorului...eu as fi zis ca e si a...dar na

ma lamureste cineva si pe mine in speta spune ca a fost condamnat
constrangerea????????????
pai si daca exista condamnare la dare de mita,,, constrangerea,,,,?????????/
r.b
cristi83 a scris:

ma adreses tuturor celor care pot sa vina cu pareri si ajutor pentru a ataca in instanta discriminarea la care sunt supusi agentii de politie judiciare cu studii superioare licentiati in drept ,la incadrarile directe,
Astept pareri serioase,si nu bagatori in seama ,multumesc deocamdata .

in magistratura ma refer#-o
ma adreses tuturor celor care pot sa vina cu pareri si ajutor pentru a ataca in instanta discriminarea la care sunt supusi agentii de politie judiciare cu studii superioare licentiati in drept ,la incadrarile directe,
Astept pareri serioase,si nu bagatori in seama ,multumesc deocamdata .
Răspuns la discuția admintere cu licenta de la spiru
radusava a scris:

Daca ai licenta luata la forma de invatamant/zi, nu ai nici o problema. Problemele sunt la id siff din cate am inteles...

de ce licenta sustinuta de cei de la id nu este valabila daca a fost dat acelasi examen la fac de la zi cu stud la zi iar a celor de la azi este