cristi83 a scris:
lucian_d a scris:
cristi83 a scris:
,,in cazul in care instanta a dispus condamnarea inculpatului pentru savarsirea infractiunii de dare de mita:
a)foloasele oferite,dar neacceptate nu pot fi confiscate;
b)banii dati se restituie mituitorului constrans,chiar daca nu a denuntat fapta inainte de sesizarea organelor de urmarire penala;
c)banii dati se confisca chiar daca fapta este denuntata inainte de sesizarea organelor de urmarire penala;
r.b
care este motivarea acestei intrebari
ab?
:)))acum vad ca e si raspunsul....pai constrangerea e in cazul asta o cauza care inlatura caracterul pen al faptei asa ca e firesc sa i se restituie mituitorului...eu as fi zis ca e si a...dar na
ma lamureste cineva si pe mine in speta spune ca a fost condamnat
constrangerea????????????
e o grila de-a lui nea udroiu...multe sunt foarte discutabile...nu se poate dispune condamnarea...sau uite...poate instanta de apel sau recurs a constatat ca in mod gresit instanta de fond a dispus condamnarea, desi exista un caz de achitare..pt ca mituitorul a fost constrans....
dar ma refer expres la ce spune intrebarea si nu la ce s-ar putea intampla in apel
iar referitor la udroiu e batut in cap,era beat cand a facut asemenea grile cred ca nici el nu are un raspuns plauzibil
cristi83 a scris:
,,in cazul in care instanta a dispus condamnarea inculpatului pentru savarsirea infractiunii de dare de mita:
a)foloasele oferite,dar neacceptate nu pot fi confiscate;
b)banii dati se restituie mituitorului constrans,chiar daca nu a denuntat fapta inainte de sesizarea organelor de urmarire penala;
c)banii dati se confisca chiar daca fapta este denuntata inainte de sesizarea organelor de urmarire penala;
r.b
care este motivarea acestei intrebari
ab?
:)))acum vad ca e si raspunsul....pai constrangerea e in cazul asta o cauza care inlatura caracterul pen al faptei asa ca e firesc sa i se restituie mituitorului...eu as fi zis ca e si a...dar na
ma lamureste cineva si pe mine in speta spune ca a fost condamnat
constrangerea????????????
ma adreses tuturor celor care pot sa vina cu pareri si ajutor pentru a ataca in instanta discriminarea la care sunt supusi agentii de politie judiciare cu studii superioare licentiati in drept ,la incadrarile directe,
Astept pareri serioase,si nu bagatori in seama ,multumesc deocamdata .
Daca ai licenta luata la forma de invatamant/zi, nu ai nici o problema. Problemele sunt la id siff din cate am inteles...