avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 527 soluții astăzi
Forum Activitate MAdina

Activitate MAdina

declaratia de impacare are aceelasi efect cu retragerea plangerii? adica daca declari ca nu mai ai pretentii maeriale sau penale din patea unei perosane .... e de ajuns pt a se inchide cazul?
Răspuns la discuția cine ce poate face ?
Pai pt savarsirea infractiunii de lovire. Dosarul a ramas tot la politie de cand a fost depusa plangerea pana acum ca a fost retrasa .Mai pot exista ceva repercursiunii daca spuneti ca inca mai trebuie trimis ceva la Parchet ?
Răspuns la discuția cine ce poate face ?
problema e ca altcineva trebuia sa retraga plangerea impotriva mea .Am reusit sa o retragem. Respectivul a scris ca isi retrage plangerea pe dosul foii pe care a depus plangerea ,dupa care politistul a luat foaia si a puso in dosar. Intrebarea este : trebuia sa cer ceva numar pt aceea retragere de plangere ?
doar la politistul la care sa depus plangerea se poate merge pentru a o retrage ? intreb deoarece de fiecare data cand merg la sectie nu il gasesc pe acel politist iar acesta nu ma suna niciodata pt a stabili o ora si o data! ce sa fac?
daca este scrisa in fata organelor de politie nu este bine?
daca persoana care urmeaza sa dea o declaratia sau sa retraga o plangere nu poate scrie datorita unei probleme medicale temporare (ex: mana in ghips) ,se poate ca altcineva sa scrie in locul ei (bineinteles in prezenta acelei persoane si a anumiti martori )?