avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 590 soluții astăzi
Forum Activitate aur_club

Activitate aur_club

Răspuns la discuția procura reprezentare banca
Acum vin de la banca, sunt niste ciudati , nimeni nu stie nimic si parca toti se tem sa raspunda, raspunsul a fost sa vorbim cu directorul care de fapt nu este, trebuie sa ne descurcam singuri
Buna ziua!
As dori sa obtin un mode de procura pentru administrarea contului firmei,( retragere numerar, extrase, efectuarea de plati, etc)
Multumesc!
Răspuns la discuția drum de acces
Imi cer scuze, cred ca nu m-ati inteles bine.
Noi am cumparat un teren A. In spatele terenului nostru e un alt teren folosit de 4 proprietari B. In cartea Funciara, in momentul de fata,terenul B rezulta ca fiind a unui singur proprietar si are drum de acces.Terenul B este impartit in 4 parcele, cei care folosesc aceste parcele ne cer noua (proprietarii terenului A) sa le lasam drum de acces.
Nu este obligatia celui care a impartit parcela in 4 sa asigure si drum de acces?
Discuție drum de acces
Buna ziua!
De curand am cumparat un teren cu lungimea de aproximativ 100m iar latimea cca 50m, in spatele terenului nostru se afla un alt teren.
Langa terenul nostru se afla drumul de acces de cca 100 m pentru terenul din spate.
Terenul din spate a fost impatit in 4 parcele( dar in Cf apare doar o singura parcela). Prima parcela are drumul de acces mai sus mentionat, celelate trei cer de la noi dreptul de trecere prin terenul nostru motivand ca fiecare parcela are dreptul la acces ( prin care noi am pierde 3m lungime din terenul nostru).
In situatia de fata care ar fi solutia corecta?
Suntem o firma platitoare de Tva cu sediul Romania dorim sa inchiriem un autoturism din UE tot de la o firma platitoare de Tva.
La facturarea chiriei se adauga Tva?