avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 706 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale procura reprezentare banca
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

procura reprezentare banca

Buna ziua!
As dori sa obtin un mode de procura pentru administrarea contului firmei,( retragere numerar, extrase, efectuarea de plati, etc)
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Gabriel Iliescu , Consilier juridic 20:58, 6 Septembrie 2010
Ati incercat sa cautati in documentele disponibile in Legalis.ro? Sunt incluse o serie de modele de documente care cred ca v-ar ajuta.
Incercati sa obtineti un exemplar chiar de la banca la care aveti conturile. De regula, bancile au formularele lor proprii.
Acum vin de la banca, sunt niste ciudati , nimeni nu stie nimic si parca toti se tem sa raspunda, raspunsul a fost sa vorbim cu directorul care de fapt nu este, trebuie sa ne descurcam singuri
Ciudat. :( De obicei bancile au un sistem f. bine pus la punct. La banca cu care lucrez eu nu a fost nevoie decat de completarea unui formular tip ( pe care se bifau operatiunile pe care le poate face imputernicitul) semnat si stampilat de detinatorul contului si de specimenul de semnatura al celui imputernicit, dat tot p un astfel de formular tip.
Ce sa zic, incercati la dept. Relatii clienti.
Succes.:)
Incercati la un notar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imputernicit , depozit in lei la banca SANDATENESCU SANDATENESCU BUNA ZIUA FATA MEA ESTE IMPUTERNICIT LA UN DEPOZIT IN LEI SI VALUTA, LA BANCA, SOTUL EI ESTE TITULAR, SOTUL EI POATE SA RETRAGA BANII FARA ACORDUL ... (vezi toată discuția)
Cont bancar pentru societate comerciala tip srl Nina1 Nina1 Buna seara, Care este procedura pentru deschidere cont bancar pentru persoana juridica (sc tip srl) in cazul in care societatea are 2 actionari si 2 ... (vezi toată discuția)
Intrebari la inceput de drum florinat florinat Buna ziua, Am o firma infiintata recent si am nevoie de ajutor in urmatoarele probleme: 1. In cazul in care retrag banii din contul societatii si ii aduc ... (vezi toată discuția)