avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 188 soluții astăzi
Forum Activitate crislor

Activitate crislor

Răspuns la discuția Vicepresedinte si contabil la ong
nu poate fi vicepresedintele ,aveti nevoie de un contabil
cine poate conduce contabilitatea la un sindicat ? daca codul cor contabil sef poate fi cu studii medii, contabil poate semneaza bilant, pentru ca in formularul de bilant este prevazut la semn. contabil sef sau alta pers (adica de la CECAR) sau poate fi contabil cu studii medii economice si vechimea de 30 ani in contabilitate.
va multumesc .
buna seara ,
am nevoie de un contabil in agricultura, un pfa pentru cresterea bovinelor,
porcinelor, si cultivarea cerealelor pt hrana animalelor, ce norma de venit este pt fiecare cod caen,0111, 0141,0146 ? si registru de incasari si plati se intocmeste pt fiecare cod caen separat ? si in decl 200 se aduna ?!!!!!!!
va multumesc mult
Multumessc mult , nu am specificat ca este al doilea loc de munca, avind functia de baza unde se platesc toate contributile la buget.


buna seara ,
-ce declaratie se depune pt un pfa cu norma de venit ? pt a achita la finante.
-plata CASS trebuie sa fie 5,5% x norma de venit declarata sau realizata,sau
se procedeaza ca impozitul ?
buna seara,
in legatura cu aj social (aj material) conf CCM se dau aj . pt deces, boli grave , operatii,
va multumesc mult.
buna ziua , va rog s-a ma ajutati sunt angajata cu norma de 4 ore la doua firme diferite, primesc ajutor social sub 150 din ambele parti se impoziteaza o data ? s-au aj. social indiferent de suma nu este impozitat ?

va multumesc mult!
Buna ziua ,
va rog sa ma ajutati, in legatura cu obiectele de inventar ,daca o lanterna de 55 ron, filiera (se face filet la suruburi) pret 29 ron, cleste sudura 500A 19 , sint materiale s-au ob inventar .
Va multumesc mult Lena
Discuție declaratie 112
buna ziua , am gresit nr. de ore lucrate cum fac modificare, la finalul decl 112 nu mi-a dat eroare, cine ma poate ajuta, cum procedez, va multumesc mult si zi buna
crislor
Răspuns la discuția decl 100 102
am rezolvat si semnatura electronica, va multumesc pina in 2010 ong nu depunea bilant semestrial , sper ca nu s-a schimbat ceva am verificat la descarcare bilanturi pt ong dar nu am gasit bilant am depus anual .