Buna seara, o alta intrebare, se poate face contract vc daca nu este facuta apartamentarea blocului?? Mi a cerut dezvoltatorul sa mai dau niste bani pana la ccontractul final, eu vreau sa i dau la notar nu asa... Nu stiu cum sa procedez, antecontractul este pana pe 30 ian. 2021. Va multumesc!!!
gi-jane2 a scris:
incercati sa respectati fiecare intelegere scrisa.
Pt ce sa mai avansati bani ?
Semnati contract de vanzare
Daca mai dau un avans pt apartament dupa ce am facut antecontractul, este ok?? Asta mi a cerut dezvoltatorul . Deja locuiesc in ap. Si daca antecontractul expira si nu l mai prelungim ce efecte are?? Va multumesc!!
Am achizitionat 2 garsoniere pe numele meu, la contractul VC platesc onorariul notarial ( plus intabularea) pt fiecare in parte sau doar unul singur? Onorariul notarial se plateste pt
tot pretul , in afara de avansul dat la precontract??
am primit azi si decizia primarului prin care este oprita plata alocatiei, dar altceva nu mai specifica( plata din urma, dosar penal) e posibil sa primesc mai incolo si ceva de genul, sau asta e tot, s-a dispus incetarea platii si atat?/? va multumesc din nou!
multumesc pt rasp. nu am dat nicio declaratie nicaieri, nu am nici o obligatie de plata nicaieri, cu tot respectul, nu am inteles rasp. dvs. ma crede cineva ca nu a fost intentionata fapta tocmai pt ca suma era f. mica? e vorba de 2 luni intrun an intreg.
va rog ajutati-ma cu un rasp. la alocatia de sustinere , in afara salariului am mai castigat niste bani, cam 300 lei in 2 luni pe care nu i-am declarat la asistenta sociala, pt ca am considerat ca e o suma mica si nu o primeam constant, insa am fost depistata si mi s-a oprit plata alocatiei de sustinere(50 lei/luna), mi s-a spus ca trebuie sa platesc inapoi banii primiti necuvenit dar ca imi face si dosar in instanta pt ca nedeclararea acestor venituri se considera fals in declaratii. Spuneti-mi va rog, chiar asa se va intampla??? va multumesc!