avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 509 soluții astăzi
Forum Activitate rhr

Activitate rhr

Răspuns la discuția Echivalare studii
Ce pot face in cazul in care mi se refuza inscrierea?

Cornel Vasile a scris:

Aveti dreptul sa va inscrieti la master.

Buna dimineata!
Va rog sa ma lamuriti in urmatoarea problema: Sunt absolvent de colegiu universitar pedagogic cu durata de 3 ani, specializarea institutor. In prezent am studiile echivalate, cf OMENCS 5553/ 2011, prin care mi se echivaleaza studiile universitare de scurta durata , cu ciclul I de studii universitare de licenta in domeniul ,, stiinte ale educatiei'', specializarea ,, pedagogia invatamantului primar si prescolar'' . Sunt incadrata si salarizata ca profesor invatamant primar. Pe baza acestei echivalari am dreptul sa ma inscriu la master?
Răspuns la discuția salar minim primarie
Este vorba de salariati de la aceeasi unitate.
Răspuns la discuția salar minim primarie
Multumesc pentru raspuns! Am totusi o nedumerire. Este corect ca un consilier principal , gr 5 sa aiba brutul de 18oo lei? Salariile se stabilesc pe functii sau oameni? Intre un consilier principal si unul superior poate exista o diferenta la brut de 1200 lei? Este corect?
Va rog sa mi spuneti care este salariul brut minim pentru un consilier principal ( functionar public), gradatia 5, intr o primarie - sub 3000 de locuitori.
Răspuns la discuția control curtea de conturi
Multumesc.
Răspuns la discuția control curtea de conturi
Multumesc pentru raspuns.In momentul in care accept plata este obligatoriu sa platesc intr-o singura transa?
Eu si sotia mea am facut parte din biroul electoral al unei sectii de votare in urma cu cativa ani(alegeri locale).In urma unui control al curtii de conturi la primaria respectiva(control finalizat in urma cu doua luni)s-a constatat ca la votarea respectiva nu ar fi trebuit sa incasam suma de bani pe care noi am primit-o atunci ci una mult mai mica(nu stiu motivul).La inceputul lunii februarie cand am fost sa ne ridicam salariile de la primarie(lucram la scoala si primim salariul de la primarie) casierul ne-a informat ca trebuie sa ne taie cate o chitanta a cate 100 ron pentru ca asa s-a hotarat in urma controlului curtii de conturi.Este legal? N-ar fi trebuit sa fim instiintati dinainte despre aceasta situatie?N-avem drept de contestatie?Este obligatoriu sa returnam toti banii odata?Poate o sa vi sa para ciudat dar pentru noi aceasta suma inseamna o avere datorita unor probleme familiare.Am refuzat sa semnam statele si sa luam banii atunci dar luni trebuie numaidecat sa ne ridicam salariile.Cum sa procedam?
Răspuns la discuția rog raspuns urgent
Am rabdare pana maine.Prima data voi face plangere la Registrul Comertului...Apoi la Politie...Daca situatia nu se va reglementa voi suna in fiecare seara la 112.
Răspuns la discuția rog raspuns urgent
Barul nu a mai fost inchis de vineri noapte.Sunt aproximativ 48 de ore de cand muzica e data la maxim.Fara a mai tine cont de clientii care mai mult tipa decat vorbesc...Basul e atat de puternic incat trepideaza podeaua...