avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 347 soluții astăzi
Forum Activitate Dana

Activitate Dana

vreau sa va cer parerea intr-o problema.La venirea din concediu am constatat ca vecinii si-au facut un geam care da spre curtea mea.Geamul este mai sus ,probabil ca nu stau in geam sa ma urmareasca dar problema este zgomotul pentru ca distanta intre case este cam de 3-3,5 m si se aude absolut tot ce vorb esc in casa .De la geamul lor si pana la limita de proprietate sunt 0,75 m .Ce pot sa fac? Aveau nevoie de autorizatii sau aprobari pentru geamul respectiv.Ei spun ca le-a trebuit geamul pt a-si putea instala o centrala pe gaz.Dar de atunci e tot larg deschis, si galagie cat cuprinde.....
Va multumesc pentru atentia acordata.
Stie cineva ce act normativ detaliaza exact care sunt drepturile salariale care vor fi esalonate conform legii 230/2011 ?
In urma unui proces , pentru ca mi s-a refuzat participarea la un concurs, am castigat si am fost incadrata retroactiv pe postul respectiv.Unitatea trebuie sa imi dea diferente salariale si mi se spune ca numai esalonat, conform legii 230/2011.
E corect?
A castigat cineva in instanta taierea sporurilor si diminuarea salarului?
Daca da are cineva un model de actiune orientativ?

Este vorba despre diminuarea salariului cu 25% si un spor de confidentialitate de 15% care a fost redus la 1%, desi alt spor nu exista in afara de cel de vechime
Răspuns la discuția promovare in clasa
la ce majorare de 5% va referiti?
Răspuns la discuția impozit pe a doua locuinta
multumesc mult
imobilul in care locuiesc este intabulat pe fratele meu deoarece eu am salar mic si nu am putut scoate un credit..Eu nu am nici o proprietate , dar la el figureaza normal cu doua..Nu am bani sa trec proprietatea pe numele meu, dar cand mi/am facut cartea de identitate a dat o declaratie ca este de acord sa locuiesc in spatiu.Avem si contracte facute cu martori ca imobilul este al meu dar neinregistrate nicaieri.Cum pot sa demonstrez ca este locuinta mea si sa nu platim impozit majorat....cu o declaratie la notar sau altceva nu se poate?
De cand vor fi obligatorii asig pt locuinte ?
Dar cele de sanatate?
Multumesc
in urma cu ceva timp am acceptat sa pun viza cfp.atunci era un spor de 20%.intre timp sporul a devenit 1% si am ramas cu lucru suplimentar neplatit.
va rog sa imi spuneti cum pot sa renunt la acesta deoarece inseamna multa raspundere si bani nimic.
conducerea unitatii unde lucrez imi spuna ca nu vrea sa il ia nimeni.....normal fara bani in plus la salar.
si totusi mi s a cerut acordul cand mi s a dat si am acceptat in anumite conditii iar acum conditiile s au schimbat
va rog sa imi spuneti cum sa procedez
multumesc
Discuție help
am dat imprumut unor prieteni niste bani.Acum s_a implinit termenul si spun simplu ca nu au sa imi dea banii.I-am virat pe card, am extras si am 2 prieteni care stiu exact ce s_a intamplat.Ce trebuie sa fac sa imi recuperez banii?
Multumesc mult.
Răspuns la discuția Ascultare telefon?
nu am inteles clar aprobarea ascultarii se obtine inainte sau daca vor sa te incalte cu ceva scot din buzunar o inregistrare telefonica........