avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 669 soluții astăzi
Forum Activitate roxiana88

Activitate roxiana88

La lichidare ar fi normal sa primiti banii pe aceste 20 de zile de concediu, in caz contrar puteti merge la Inspectoratul Teritorial de munca si vor rezolva ei plus ca vor avea un control pe cap, pe care cu siguranță nu l-ar dori. Parerea mea este ca la lichidare ,daca aceste zile nu va sunt plătite, sa întrebați despre ele. Nu amenințați reprezentantii firmei ca mergeți sa faceti plângere la itm, ci duceti-va imediat la itm.
Buna ziua. Stie cineva care sunt pasii pentru înființare casa de amanet? Am mers la ORC si nu au știut ce sa imi zică. Doar ca la ei trebuie să fac modificare in modificare in act constitutiv pentru adăugarea caen. Atat mi-au zis ca se face la ei ca pas inițial si mai departe nu au știut să mă îndrume nici macar unde sa ma interesez. Multumesc anticipat pentru ajutor. Ar putea sa ma ajute cineva care a făcut deja aceste demersuri si a aplicat teoria in practica?
buna ziua, am un copil de 4 luni si nu sunt casatorita cu forme legale cu cu tatal copilului dar copilul poarta numele tatalui.am fost angajata deci primesc indemnizatia pentru cresterea copilului si il alaptez natural. de 2 luni nu ne mai intelegem, a devenit violent verbal dar ma tem ca se va ajunge si la violenta fizica si cred ca se va ajunge la despartire..as vrea sa stiu daca va putea sa imi ia copilul si cum as putea eu sa-l cad din drepturile parintesti.mentionez ca el mai are un copil d 6 ani pe care nu la recunoscut si de care nu se intereseaza credeti ca ar putea conta?