avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1245 soluții astăzi
Forum Activitate rowebsoft

Activitate rowebsoft

Răspuns la discuția Poprire cont
multumesc pentru raspunsul prompt oferit,
Totusi as avea castig de cauza daca as face recurs la sentinta din 2009? sau daca as face contestatie la executarea silita in curs ?.. sau ar fi doar o pierdere de timp si bani avand in vedere ca oricum mi fost poprita suma echivalenta a peste 70 % din suma totala.
Multumesc anticipat
Discuție Poprire cont
Buna seara,
As dori un raspuns (daca e disponibil) pentru urmatoarea situatie:
In 2005 am avut un accident usor conducand o masina a unei firme de taxi (era masina unui prieten care bause si pe care l-am dus acasa), cel pe care l-am atins in bara din spate nu a avut nimic (nici o zgarietura) dar autoturismul condus de mine proprietate firma taxi a fost avariat.
In 2009 societatea de Asigurari Omniasig a castigat un proces civil impotriva mea, acest proces fiind castigat prin neprezentarea mea (nu eram in tara) cerandu-mi plata daunei de 1028 + 214 roni cheltuieli de judecata.
In 2012 30 iulie am fost sunat de la banca si instintat ca sa facut o poprire de catre un executor pe suma de ~2200 ron.
Eu am trimis o cerere prin care sa-mi opreasca suma de 1600 existenta in banca de la care am primit telefonul in vederea popriri cerand executorului incetarea dosarului de executare silita deoarece nu am avut la cunostinta pana in prezent de tot ce sa intamplat si ca
in mod curent am ramas fara loc de munca de astfel invocand tot odata ca suma de 1600 este mai mare decat ce a hotarat judecatoria, mentionand ca nu am semnat / primit nici o instintare iar ca intentia mea este de a plati dauna desi cred ca este una abuziva(firma de taxi avea polita casco la omniasig cei care au intentat proces civil impotriva mea).
Daca se inteleg motivele prin care nu doresc sa platesc mai mult decat suma deja poprita va rog da-mi un raspuns prin care sa pot cere terminarea executarii silitate platind doar 1600 de roni, sau macar o indrumare
Cu stima..
Răspuns la discuția Citatie din partea asiguratorului
as mai dori sa-mi spuneti consecintele in cazul in care eu nu ma prezint la tribunal si ei au castig de cauza
Buna ziua.
am primit o citatie de la o firma asiguratoare prin care ei doresc plata a unui prejudiciu de1028 ron pentru cheltuieli reparatie autovehicul + cheltuieli de judecata.
vreau sa va relatez poveasta mea astfel incat, daca puteti sa-mi dati o indrumare ce anume este de facut in acest caz.
multuesc anticipat
Povestea incepe cu un accident in 2006 iunie intre 2 autoturisme
eu + partea vatamata ,
ii zic parte vatamata deoarece eu am fost gasit vinovat pentru nerespectarea distantei regulamentare si l-am acrosat in fundul masini.
dupa ce a avut loc accidentul am fost la politia rutiera accidente usoare pentru constatare unde eu am luat o amenda in valoare de 30 de ron pentru nerespectarea distantei regulamentare.
Tin sa precizez ca masina pe care o conduceam apartinea unei firme de taxi unde era angajat tatal meu si nu eu
dupa acest incident tatal meu sa dus la garajul acelei firme unde a fost bagata masina la reparat
suma de 400 de roni pentru reparatie a fost platita de catre tatal meu direct acelei firme de taxi
nu i sa dat chitanta pentru acei bani si s-au retinut pe statul de plata(salariu)
Problema este ca in prezent eu nu mai am acel stat de plata prin care au fost retinuti acei bani + ca firma asiguratoare ma chemat in instanta pentru a plati suma de 1028 Ron pentru reparati efectuate la masina pe care o conduceam.