avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 705 soluții astăzi
Forum Activitate tavinel

Activitate tavinel

ma poate ajuta cineva cu un raspuns va rog?????!!!!! in perioada in care am fost in concediu fara plata(nu am cerut eu ci unitatea ne-a trimis) am avut platite impozitul si cotizatia la fondul de pensii? pt ca de fapt in lege asa scrie sa ai cotizatie timp de 12 luni consecutiv si sa nu ai intrerupere mai mare de 15 zile intre doua locuri de munca.
Răspuns la discuția intreprindere individuala
deci trebuie nota de receptie , da? si bon de consum pt ce?? BC ce inseamna?
in regula si atunci in situatia asta pot beneficia de indemnizatie???
Buna ziua. Am fost angajata timp de 24 de luni la o firma privata,. La data de 5 decembrie 2008 am fost trimise de catre firma in concediu fara plata. La data de 1 ianuarie 2009 ne-au desfacut contractele de munca pana in data de 26 ianuarie 2009 cand am fost preluate de o alta societate( alt nume) acelasi patron. Mentionez ca la data de 5 decembrie eram insarcinata si datorita acestor diferente(lipsuri) mi s-a refuzat indemnizatia de crestere a copilului. As vrea sa stiu daca am acest drept dat fiind situatia de mai sus. si inca ceva. In ce conditii poate sa ma trimita unitatea in concediu fara plata daca nu am cerut acest lucru? Din cate stiu conform CCM concediu fara plata se acorda doar la cererea angajatului nu? Va multumesc
buna ziua.am si eu o intrebare. la o intreprindere individuala se face receptia marfii dupa factura sau doar registrul de incasari si plati?
Răspuns la discuția PFA
in regula. am citit de ce am nevoie dar nu scrie nimic de costuri.
Răspuns la discuția PFA
Va multumesc. Am sa incerc.
Discuție PFA
Buna seara. As vrea sa obtin o autorizatie pfa si as dori sa aflu ce trebuie sa fac si ce costuri implica acest lucru. Va multumesc.