avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 612 soluții astăzi
Forum Activitate liliana elena

Activitate liliana elena

Un contract de arenda poate face obiectul unui contract de novatie?
Mai exact, o persoana juridica poate prelua un teren agricol in folosinta, in baza unui contract de novatie?
In cazul unei societati comerciale, infiintata in subordinea unui consiliu local, cine stabileste salariu administatorului societatii?
De asemenea, as dori sa stiu daca este un plafon al salariului acestuia.


Multumesc!
In cadrul unei proceduri de achizitie publica a fost solicitata prezentarea certificatului ISO 9001.Unul dintre ofertanti nu a depus acest certificat, insa invocand prevederile art. 193 din OUG 34/2006 a depus un regulament de ordina interioara al sau unde este prevazuta asigurarea calitatii.Intrebarea este dk poate fi acceptat acest regulament al operatorului economic respectiv.
Astept cu inters opiniile dvs.
Multumesc!
Orasul Covasna are o hotarare privind administrarea domeniului turistic, Sibiu de asemenea are serviciu de promovare si dezvoltare in cultura si turism.
Inteleg k nu are nimeni o astfel de hotarare.As dori macar sa-mi spuneti cadrul legal pentru infiintarea unui astfel de serviciu.

Multumesc!
Buna seara,
Ma poate ajuta cineva cu un model de Hotarare de Consiliu privind infiintarea unui serviciu public de promovare turism, avand ca angajati personal contractual si nu functionari publici?

Multumesc!
prima zi dupa weekend este 20 iunie si este d-abia a 3-a zi lucratoare pt ca 15.06 a fost intr-o zi de miercuri.
Am si eu urmatoarea speta si as dori sa ma ajutati in rezolvarea ei:
Am incheiat un contract de prestari servicii in data de 15.06 2011.Am clauza contractuala de constituire a garantiei de buna executie in termen de 5 zile lucratoare de la semnarea contractului.Avand in vedere ca 18,19.06 sunt zile libere (sambata si duminica) ma intereseaza sa-mi spuneti cand se implineste termenul pentru constituirea garantiei de buna executie.
Potrivit art.3,lit.z din OUG34/2006 prima zi nu se calculeaza, insa nu se face referire daca ultima zi cand se implineste termenul se calculeaza.
Astept cu interes raspunsul dvs.
Multumesc!
Răspuns la discuția Conflict de interese?
Art.93 din Legea 161/2003 se refera la persoanele angajate cu contract individual de munca, iin cazul nostru este vorba de o persoana desemnata de o firma cu care avem contract de prestari servicii.Se aplica si in acest caz art 93?
Răspuns la discuția Conflict de interese?
intre primarie si o societate comerciala, al carei administrator este persoana care este responsabil achizitii in cadrul primariei, s-a incheiat un contract de prestari servicii.ulterior acestui contract, s-a incheiat cu aceeasi primarie de catre aceeasi firma un alt contract pentru organizarea unui eveniment.este legal?