avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Model de Hotarare de Consiliu privind infiintarea unui ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Model de Hotarare de Consiliu privind infiintarea unui serviciu public de promovare turism

Buna seara,
Ma poate ajuta cineva cu un model de Hotarare de Consiliu privind infiintarea unui serviciu public de promovare turism, avand ca angajati personal contractual si nu functionari publici?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: liliana elena , utilizator 10:39, 21 Februarie 2012
Inteleg k nu are nimeni o astfel de hotarare.As dori macar sa-mi spuneti cadrul legal pentru infiintarea unui astfel de serviciu.

Multumesc!
Sincer, eu nu am auzit in viata dea de un serviciu public de promovare a turismului...astfel de actiuni a incercat doar "doamna cu frunza" (N.A. Elena Udrea), insa conducea un minister care se ocupa cu asa ceva...nici macar la primarii gen Brasov sau Constanta nu am vazut in organigrama asa ceva (si doar ei chiar ar avea turism de promovat); Brasovul are un birou pentru relatii externe, turism si evenimente, iar la Sinaia a fost infiintat un centru de informare si promovare turistica. Aici gasiti un model de hotarare de consiliu privind infiintarea unui asemenea centru: [ link extern ]
Orasul Covasna are o hotarare privind administrarea domeniului turistic, Sibiu de asemenea are serviciu de promovare si dezvoltare in cultura si turism.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen 7912 adinutza05 adinutza05 as dori sa stiu care este codul caen pt agentia de turism detailista?am certificat de inregistrare cu cod caen 7912 agentie de turism turoperatoare,dc doresc ... (vezi toată discuția)
Contabil sef primarie ContSters72755 ContSters72755 Buna ziua, lucrez in cadrul primarii comunale, si am dispozitii in ceea ce priveste resursele umane. In acest moment am o nedumerire. In cadrul ... (vezi toată discuția)
Amenda contraventionala politia locala Maria-Criss Maria-Criss Bun seara, Va rog sa ma ajutati cu informatii privind urmatoarea situatie: Am primit in Sinaia o amenda contraventionala pt oprire intr-un loc nepermis ... (vezi toată discuția)