avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 529 soluții astăzi
Forum Activitate ionutt

Activitate ionutt

Va multumesc frumos pentru răspuns!
Buna seara,

Care sunt (daca sunt) limitele popririi in cazul in care debitorul este o persoana juridica pentru sumele datorate de catre tertul poprit catre debitor in urma unor relatii comerciale?

Va multumesc anticipat,
Buna ziua,

O societate cu activitatea suspendata poate solicita (in baza unei hotari judecatoresti definitive) restituirea taxei pe poluare achitate anterior / poate încasa această taxă? Există vreo restricţie legală în acest sens?
Multumesc anticipat,


Dorim sa stim, in situatia in care se detine un ansamblu rutier format din cap tractor si semiremorca, asigurarea CMR pentru marfa transportata (marfa apartinand unui tert si transportata in baza unui contract de transport) se incheie pe capul tractor sau semiremorca?
Buna ziua,

Va rog sa mă ajutaţi cu informaţia dacă o asigurare CMR, pentru transportul unei marfi cu un autocamion cu semiremorca se incheie pe capul tractor sau pe semiremorca.

Va multumesc anticipat pentru raspuns,
Va multumesc frumos!
Buna ziua,

Reprezentantii legali ai unei societati cu raspundere limitata sunt administratorii. Directorii pe care acesta ii imputerniceste sunt reprezentanti conventionali ai societii?
Buna ziua,

Există diferenţă de tratament fiscal intre sumele achitate in baza unui contract de leasing financiar (ratele de leasing) fata de sumele achitate in baza unui contract de inchiriere (chiria), pentru folosirea aceluiasi bun (un utilaj) pentru realizarea obiectului de activitate al societatii?

Va multumesc anticipat,
Răspuns la discuția Cheltuieli de judecată
Va multumesc,
Buna ziua,

În situaţia în care o parte în primă instanţă menţionează că nu solicită cheltuieli de judecată, aceeaşi parte poate în apel să solicite cheltuieli de judecată atât pentru prima instanţă cât şi pentru apel?

Multumesc,