avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 224 soluții astăzi
Forum Activitate Iuliana Pitaru

Activitate Iuliana Pitaru

Răspuns la discuția Noul Revisal
dumi32 a scris:

Buna ziua,ce trebuie sa facem cu noul Revisal in sensul ca eu daca trebuie sa preiau datele din revisalul vechi, ceea ce la mine este o problema pentru ca eu nu am nici o data cu salariatii in calculatorul meu doar cei de la itm pentru ca s-a virusat calculatorul, eu ce fac in aceasta situatie ii bag din nou doar salariatii activi, manual in noul program Revisal, ce ma sfatuiti sa fa, va rog ajutati-ma , am mai discutat pe aceasta tema si altadata dar acum ce trebuie sa fac cind va trebui sa instalez noul Revisal. Multumesc.

Daca v-ati pierdut datele se pot recupera ori direct de la ITM ori refaceti baza de date, dar neaparat sa tineti cont de numarul de contract si data contractului ce va apare online. Daca nu, o sa se dubleze.


Răspuns la discuția Noul Revisal
Micaela Tudor a scris:

Buna ziua,
Este obligatoriu ca de astazi sa se trimita datele in Revisal versiunea 5.0? Am incercat preluare date din versiunea prededenta si imi da erori.
Trebuie sa trimit o incetare de contract si nu merge Revisalul nou.
astept un raspuns.
Va multumesc.


Si mie mi-a dat erori. Am instalat pe alt calculator din nou revisalul incepand cu prima versiune, dupa care am pus fisierul mdb si am inceput actualizarile in ordine 3,4,5,6,7. Dupa asta ma putut prelua cu succes.