avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 612 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Noul Revisal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Noul Revisal

Buna ziua,ce trebuie sa facem cu noul Revisal in sensul ca eu daca trebuie sa preiau datele din revisalul vechi, ceea ce la mine este o problema pentru ca eu nu am nici o data cu salariatii in calculatorul meu doar cei de la itm pentru ca s-a virusat calculatorul, eu ce fac in aceasta situatie ii bag din nou doar salariatii activi, manual in noul program Revisal, ce ma sfatuiti sa fa, va rog ajutati-ma , am mai discutat pe aceasta tema si altadata dar acum ce trebuie sa fac cind va trebui sa instalez noul Revisal. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 22:08, 15 Septembrie 2011
Trebuia sa va recuperati baza de date transmisa de a ITM ... in aceste conditii, cred ca se putea prelua de noua versiune datele respective ...
Buna ziua,
Este obligatoriu ca de astazi sa se trimita datele in Revisal versiunea 5.0? Am incercat preluare date din versiunea prededenta si imi da erori.
Trebuie sa trimit o incetare de contract si nu merge Revisalul nou.
astept un raspuns.
Va multumesc.
Inregistrati incetarea pe versiunea veche si transmiteti asa ... se pare ca inca functioneaza si preluarea pe versiunea veche a REVISAL-ului ....
va multumesc. Asa am facut pana la urma.
Micaela Tudor a scris:

Buna ziua,
Este obligatoriu ca de astazi sa se trimita datele in Revisal versiunea 5.0? Am incercat preluare date din versiunea prededenta si imi da erori.
Trebuie sa trimit o incetare de contract si nu merge Revisalul nou.
astept un raspuns.
Va multumesc.


Si mie mi-a dat erori. Am instalat pe alt calculator din nou revisalul incepand cu prima versiune, dupa care am pus fisierul mdb si am inceput actualizarile in ordine 3,4,5,6,7. Dupa asta ma putut prelua cu succes.

Alte discuții în legătură

Transmitere online noul revisal mirelanicola.72 mirelanicola.72 va rog sa-mi spuneti daca noua varianta de revisal are optiunea de a genera doar ultimele datele introduse (in cazul adaugarii unui nou salariat, implicit un ... (vezi toată discuția)
Export revisal mitrofan emilia mitrofan emilia Nu se poate face exportul din versiunea noua a revisalului. Daca a reusit cineva va rog sa ne explice si noua. Multumesc. (vezi toată discuția)
Preluare date din revisalul anterior in cel nou? MOSOR MOSOR :help:Am instalat toate versiunile ReviSal (04;05;06;07) plus ultima 5.0.6.010. Cum se face preluarea datelor din cel anterior? Deschid noul ReviSal si intru ... (vezi toată discuția)