avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 672 soluții astăzi
Forum Activitate FELYSS

Activitate FELYSS

Buna seara! Pot primi fonduri nerambursabile pentru modernizarea unei gradinite particulare din mediul urban sau pentru pregatirea personalului didactic?Va multumesc!
Discuție Viza Serbia
Buna seara! Activez in cadrul unei organizatii studentesti si coordonez un proiect care implica doi participanti din Serbia.Pentru obtinerea vizei pentru acesti cetateni (viza de turist), este nevoie de un document care sa ateste ca cel care face invitatia in Romania dispune de 50 euro/zi pentru a suporta cheltuielile legate de turistul strain. Este nevoie ca extrasul bancar sa vina din partea ONG-ului care face invitatia sau poate fi furnizat de o persoana fizica sau o companie? Va multumesc!
Răspuns la discuția Procura si luarea in spatiu
Va multumesc mult pentru raspuns. O singura nelamurire mai am: daca nu sunt proprietara apartamentului, dar am procura, pot semna acea invitatie in numele proprietarului? Va multumesc anticipat.
In cazul venirii unor turisti din anumite tari, de exemplu Serbia, este nevoie de un document semnat la notar care sa ateste ca are unde sa locuiasca pe perioada sederii in Romania. In contextul in care gazda turistului are o procura de la proprietarul apartamentului, se poate folosi de act pentru a lua pe cineva in spatiu pentru o perioada scurta, de aproximativ 2 luni?
Răspuns la discuția Casatorie cetatean NON UE
Va multumesc mult! Am gasit materiale acolo,dar dilema mea este de ce acte si formalitati mai este nevoie in cazul tarilor care nu necesita viza ( pasaport etc..) si de asemenea, ce acte necesita cetatenii tarilor membre UE pentru a veni in Romania. Va multumesc foarte mult pentru raspuns
Răspuns la discuția Casatorie cetatean NON UE
Buna ziua! Sunt membra a unui ONG,o organizatie studenteasca internationala. Noi avem un proiect de resurse umane, aducem tineri din afara pe piata de munca romaneasca. Am de facut un research pe parte de viza si nu ma prea descurc. Ideea este ca trebuie sa aflu ce acte sunt necesare cetatenilor straini pentru a intra in Romania.Ma puteti ajuta,va rog?