Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!
"Nu constituie depasire, în sensul alin.(1), situatia în care un vehicul circula mai repede pe una dintre benzi decât vehiculele care circula pe alta banda în acelasi sens de circulatie". reamintesc ca in intersectia respectiva singurul indicator rutier este cel de cedeaza trecerea.in acest context ceea ce am facut nu cred ca mai poate fi considerata depasire ci doar incadrare pe banda gresita si in acest caz nu ar fi trebuit sa se aplice din acelasi articol 100. alin.1 pct.3?"nerespectarea semnificatiei indicatoarelor si marcajelor de obligare"??? - doar amenda
depasirea coloanei aflate in stationare la calea ferata", am ajuns in intersectie, am dat prioritate la cei ce mergeau pe drumul cu prioritate dupa care am mers inainte. Binenteles, hop si politia in urma mea si ........ permis suspendat pe 30 de zile si 240 ron amenda X-(. Intrebarea mea este daca fac plangere am sanse sa-mi recuperez permisul? Chiar am nevoie de el.