avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 344 soluții astăzi
Forum Activitate adriana56

Activitate adriana56

Răspuns la discuția Dovada platii
Am declarat valoarea contractului la Finante. Are vreo importanta pentru suma pe care ei trebuie sa mi-o plateasca?
Răspuns la discuția Dovada platii
Pot face acest lucru fara a avea pana in momentul respectiv nici un act care sa ateste plata? Asadar, pot sa cer chirie restanta cat vreau, cu conditia sa nu depaseasca valoarea contractului?
Răspuns la discuția Dovada platii
am inteles.dar daca eu ca proprietara nu am asa ceva (chitanta, inscris de mana) am sorti de izbanda? Cel chemat in judecata trebuie sa dovedeasca plata? Ma puteti lamuri...
Răspuns la discuția Dovada platii
Cum as putea recupera banii?
Răspuns la discuția Dovada platii
Si in cazul persoanelor fizice? Am avut o experienta neplacuta chiriasul neachitand chiria cuvenita pana la expirarea contractului. Cum as putea recupera datoria, in cazul in care nu am trecut in contract o modalitate prin care sa se faca dovada. De aceea as dori sa stiu cum ar suna o clauza care sa specifice acest lucru.
Discuție Dovada platii
Care sunt modalitatile pentru dovedirea efectuarii platii in cazul unui contract de inchiriere? Daca s-a achitat in avans, iar proprietarul nu mai recunoaste, sau daca plata nu s-a efectuat deloc? Doresc sa redactez un astfel de contract si as dori sa stiu daca e nevoie de o astfel de clauza de unde sa rezulte acest lucru. E suficienta stabilirea datei la care se face plata?
Răspuns la discuția Contract inchiriere nerespectare?
Faptul ca pentru ultima luna de inchiriere se va achita in avans chiria in perioada 25-30 iunie. Suna ok asa?
Care dintre clauzele urmatoare, prezente in acelasi contract de inchiriere, trebuie respectate? Pe de o parte se specifica durata contractului 01.09.2008-01.09.2009, iar pe de alta parte "chiriasul are obligatia de a achita ultima luna in avans(deci in perioda 25-30 iunie)". Un astfel de contract cu clauze contradictorii poate reprezenta baza pentru o actiune in instanta? Multumesc.