avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 911 soluții astăzi
Forum Activitate catalin.platon

Activitate catalin.platon

Buna ziua,
Sunt interesat sa procesez NN Asigurari pentru o viciere a contului personal, situatie descrisa mai jos.

Va rog sa ma contactati daca exista cineva interesat de caz (catalin.platon@yahoo.com)
Locatie Timisoara

Pe scurt
-- 2009 sau 2010 am facut un contract de asigurare privata cu ING (Pachet care includea asigurare privata, pensie privata, etc)
-- Prin 2016, dupa vreo 5 - 6 ani de contributii am ramas consternat sa vad ca soldul contului era mai mic decat depozitele facute. Adica eu am depus sa zicem 10.000 RON si in cont aveam 9.500 RON.
-- In conditiile in care pachetul avea un Risc Mediu, adica jumatate din bani erau investiti pe burse, piete financiare, depozite bancare etc si trebuia sa am un randament decent la fonduri
-- Avand in vedere ca in perioada respectiva, bursele si pietele financiare infloreau, totusi contul meu ramanea la fel (chiar mai mic, macinat de comisioane lunare, anuale)
-- Am reclamat la broker acest fapt si ca urmare in 2016 am decis sa anulez contractul si sa imi retrag banii (categoric ING / NN m-a taxat cu comisioane de retragere pentru ca am anulat contractul inainte de termen etc)
-- August 2018, cu cateva zile in urma, ING / NN ma contacteaza sa imi spuna ca in urma unor erori m-ai au de restituit suma de 1.100 RON din urma contractului incheiat. Practic sunt sumele, randamentele pe care eu le-am reclamat ca nu existau in soldul contului meu la vremea respectiva. Ieri, au si virat in contul personal suma restanta (dupa doi ani de la inchiderea contractului)

1. Ma simt lezat si inselat in urma acestui contract deoarece in momentul de fata nu am pensie facultativa datorita faptului ca mi-am pierdut increderea in aceste institutii private, pe buna dreptate dupa cum se vede

2. Am fost nevoit sa imi anulez contractul de pensie facultativa, in urma caruia ING m-a taxat la greu si penalizat desi cei care au comis erori au fost ei

3. S-au folosit de banii mei ani buni fara sa imi ofere o explicatie clara