avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 365 soluții astăzi
Forum Activitate Dana Lazãr

Activitate Dana Lazãr

parintii mei au avut terenuri in Tismana, jud. Gorj, zonă ce a fost necooperativizata.Eu sunt plecata demult din acea zona. Parintii au decedat si mai am inca 3 frati. Ei folosesc o parte din terenuri. Pana la acest moment nu s-a dezbatut succesiunea. Eu nu stiu ce terenuri au avut parintii mei. Ceilalti frati si nepoti se folosesc de terenuri, iar eu nu am beneficiat de nimic. Eu nu mai am nimic acolo. Rugamintea ar fi sa ma invatati care sunt pasii de urmat pentru a descoperii ce terenuri au avut parintii mei, unde sau unde ma pot adresa, la ce institutie (in afara de Primaria Tismana, unde am fost si nu am primit nici un raspuns lamuritor, doarece una din nepoate are mari influente asupra personalului din Primarie). Spuneţi-mi, va rog, care ar fi pasii de urmat, ce act normativ reglementeaza terenurile din zonele necooperativizate, pt ca nu stiu cui sa ma mai adresez.
Răspuns la discuția taxa de poluare auto
Mulţumesc! Dar aş fi avut nevoie de o hotarare admisa pentru cei care deja au achitat taxa de poluare, iar acum doresc restituirea acesteia. Oricum iti multumesc foarte mult pentru ajutor.
Buna ziua! V-aş ruga să-mi trimite-ţi şi mie o copie a unei hotărâri admisa cu taxa de poluare, taxă ce a fost platita la sfârşitul anului 2008. Vă mulţumesc!