avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1245 soluții astăzi
Forum Activitate catalin_apostol

Activitate catalin_apostol

OUG nr. 84/2012 - stabilirea salariilor personalului din sectorul bugetar in anul 2013, prorogarea unor termene din acte normative, precum si unele masuri fiscal-bugetare spune la art. 9:

Art. 9. - Prevederile art. 15, 18, 19 si 20 ale art. II din Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 80/2010, aprobata cu modificari si completari prin Legea nr. 283/2011, se aplica in mod corespunzator si in anul 2013.

Concluziile le trage fiecare. :)
Sunt tatal unui baietel de 8 ani, care dupa divort, acum 2 ani, a fost incredintat spre crestere si educare mamei. In acest an, in baza noul cod civil am deschis o actiune de stabilire a custodiei comune si a unui program de vizitare, impotriva careia mama copilului a depus o cerere reconventionala care in final i-a fost admisa in hotararea emisa, stabilindu-se custodie comuna si un program de vizitare mai un pic modificat, dar nu in sensul cerut de mine. Am facut apel la tribunal si mi s-a fixat termen in septembrie :(. In spirit de fronda, ieri mama copilului m-a anuntat ca intrucat am facut apel, nu voi mai putea lua copilul la domiciliul meu conform programului propus de ea in cererea reconventionala si vom reveni la programul din hotararea initiala. Ce as putea face? Multumesc.