avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 364 soluții astăzi
Forum Activitate Cornel Vasile

Activitate Cornel Vasile

Nu mai fugiti repede la ITM, daca nu stiti competenta acestei institutii , chiar daca este de multi blamata ITM-ul nu a avut/nu are o astfel de evidenta , a zilelor de concedii medicale.
ITM-ul nu este si nici nu a fost creator de arhive pentru alte entitati , decat pentru salariatii proprii .


====
Nu mai reveniti cu problema stagiului necontributiv(somaj, concedii medicale , astfel vom fi nevoiti sa luam toate măsurile prevazute de Regulamentul de postare in forum.
Legea este in vigoare , dar veniturile realizate in calitate de PFA nu trebuie sa depaseasca valoarea indicatorului social de referință, în vigoare.
Răspuns la discuția Cand incepe campania electorala?
In data de 10 mai 2024, va începe campania electorală care se va încheia pe 8 iunie 2024, la ora 7.00.
Potrivit art.7 alin.21 din Legea 50/1991, autorizația de construire și anexele acesteia au caracter public și se pun la dispoziția publicului spre informare pe pagina proprie de internet a autorității administrației publice emitente sau prin afișare la sediul acesteia, după caz.

Alin.23 al aceluiaisi act normativ , prevede: Autoritățile prevăzute la art. 4 fac publică emiterea autorizației de construire sau, după caz, a actului de respingere a cererii pentru autorizarea executării lucrărilor de construcții și pun la dispoziția publicului următoarele informații:
a) conținutul autorizației de construire și al anexelor aferente, care includ principalele condiții necesar a fi îndeplinite de solicitanți, sau, după caz, conținutul actului de respingere a cererii pentru autorizarea executării lucrărilor de construcții;
b) principalele motive și considerente pe care se bazează emiterea autorizației de construire sau, după caz, a actului de respingere a cererii pentru autorizarea executării lucrărilor de construcții, ca urmare a examinării comentariilor și opiniilor exprimate de public, inclusiv informații cu privire la desfășurarea procesului de consultare a publicului;
c) descrierea, după caz, a principalelor măsuri pentru evitarea, reducerea și, dacă este posibil, compensarea efectelor negative majore, conform actului administrativ emis de autoritatea competentă pentru protecția mediului.
....

In speta, in baza Legii 544/2001 , depuneti o cerere in acest sens.
Nu exista text de lege care sa-i permita sefului de clinica acces la sistemul de supraveghere de pe telefonul personal.
nu merge contractul de comodat, am crezut ca este a dvs si nu a societatii..
Puteti mentiona ce doriti cand primiti fisa postului ..
atributiile unui sofer trebuie sa ze mentioneze in primul rand....