avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 608 soluții astăzi
Forum Activitate Plesa Narcis

Activitate Plesa Narcis

Discuție SPIRU HARET
Va rog, daca imi poate spune cineva, cum a ramas cu absolventii de la Spiru Haret? Am terminat in iunie, prin sustinerea si promovarea examenului de lincenta, Facultatea de Marketing ID. Din ultimile comunicate si ordonanta aparuta nu am inteles foarte exact. Am inteles despre cei care au facut 3 ani la drept in loc de 4, ca s-a desfintat ID-ul, ca cei care termina de acum in colo vor sustine examene dupa reguli aprobate de MECI. Dar despre ceilalti, care am terminat? Spiru Haret ne va elibera diplome de licenta recunoscute de MECI?
Răspuns la discuția Spiru Haret
Multumesc pentru raspuns dar tot nu ma ajuta.
Daca specializarea marketing, forma de invatamant ID, prin HG 635/2008 este autorizata provizoriu, dar centrul din Timisoara functioneaza ilegal, ar fi trebuit sa ma duc sa dau licenta si celelalte examene de an la Bucuresti? Spun la Bucuresti, deoarece de la centrul din Timisoara am fost informat ca apartin de facultatea din Bucuresti, deoarece Timisoara nu are facultati din cadrul USH.
Nu am gasit nicaieri, pana in 14.07.2009, o lista cu centrele care functioneaza legal/ilegal.
La Realitatea, dna ministru a spus foarte clar ca vor fi recunoscute numai diplomele specializarilor acreditate sau cu autorizatie provizorie. Din HG 635/2008 sunt in regula, banuiesc, dar centrul care functioneaza ilegal imi creaza probleme.
Functioneaza ilegal, spre exemplu, pentru specializarea drept, forma ID, care este adevarat nu apare in HG 635/2008 cu aceasta forma de invatamant, sau pentru toate specializarile?
Discuție Spiru Haret
Ieri 14.07.2009, MECI a publicat 2 liste cu specializarile si formele de invatamant acreditate sau autorizate provizoriu din cadrul Universitatii Spiru Haret, precum si o lista cu centrele ID care functioneaza ilegal. Eu sunt din Timisoara si in 30.06.2009 am dat examenul de licenta pentru specializarea MARKETING, forma de invatamant ID.
Acum din cauza celor 2 liste sunt pus in incurcatura. In prima lista specializarea MARKETING forma ID este autorizata provizoriu, iar in a doua lista centrul din Timisoara este ilegal.
La ce se refera:
1) Centrul este ilegal numai pentru formele de invatamant ce nu apar in prima lista sau pentru toate?
2) Diploma de licenta va fi emisa de MECI?
Doresc sa mai mentionez ca in conformitate cu HG 635/2008 specializarea MARKETING, forma de invatamant ID este autorizata provizoriu.