avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 184 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... SPIRU HARET
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

SPIRU HARET

Va rog, daca imi poate spune cineva, cum a ramas cu absolventii de la Spiru Haret? Am terminat in iunie, prin sustinerea si promovarea examenului de lincenta, Facultatea de Marketing ID. Din ultimile comunicate si ordonanta aparuta nu am inteles foarte exact. Am inteles despre cei care au facut 3 ani la drept in loc de 4, ca s-a desfintat ID-ul, ca cei care termina de acum in colo vor sustine examene dupa reguli aprobate de MECI. Dar despre ceilalti, care am terminat? Spiru Haret ne va elibera diplome de licenta recunoscute de MECI?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 21:52, 3 Septembrie 2009
In noul proiect spune ca se sustin examane si de admitere ,doar pentru cei de la facultatile de zi .Suna la ei mai bine si intreaba cum a ramas cu cei de la ID, cred ca iti poti sustine licenta pentru ca a fost acredita.
Daca detineti adeverinta doveditoare a faptului ca a-ti absolvit cursurile unei forme de invatamant in cadrul USH,la un interval de 1 de zile se elibereaza si diploma .
Pe adeverinta elibarata in 2009 este precizat
Conform prevederilor art 60(3) din Legea nr 84/1995,republicata,"Diplomele si certificatele de studii eleiberate de institutiile de invatamant superior ,in conditiil elegii,pentru aceiasi specializare sunt echivalente,indiferent de forma de invatamant absolvita
"

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eliberare diploma de licenta de la universitatea spiru haret Nimi Nimi Buna ziua, Sunt absolvent al Facultatii de Drept si Administratie Publica din Bucuresti,specializarea Drept,din cadrul Universitatii Spiru Haret,durata ... (vezi toată discuția)
Pot fi promovata la studii superioare crimea crimea Lucrez in administratia locala si anul acesta adica 2009 am terminat facultatea respectiv Universitatea Spiru Haret specializarea contabilitate informatica ... (vezi toată discuția)
Spiru haret Plesa Narcis Plesa Narcis Ieri 14.07.2009, MECI a publicat 2 liste cu specializarile si formele de invatamant acreditate sau autorizate provizoriu din cadrul Universitatii Spiru Haret, ... (vezi toată discuția)