avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 640 soluții astăzi
Forum Activitate popescu georgeta

Activitate popescu georgeta

Discuție Situatie firma
buna ziua,
O societate comerciala doreste sa-si suspende activitatea pe o anumita perioada Societatea nu mai are angajati, activitatea a incetat . Firma are conturile blocate din cauza unor restante financiare. Poate solicita suspendarea activitatii si oprirea penalitatilor daca momentan nu are activitate?...sau sa ceara esalonarea platilor in timpul suspendarii? care credeti ca ar fi solutia legala de rezolvare a acestei firme? multumesc
buna ziua, O societate comerciala doreste sa-si suspende activitatea pe o anumita perioada . Societatea nu mai are angajati, activitatea a incetat . Firma are conturile blocate din cauza unor restante financiare. Poate solicita suspendarea activitatii si oprirea penalitatilor daca momentan nu are activitate?...sau sa ceara esalonarea platilor in timpul suspendarii? care credeti ca ar fi solutia legala de rezolvare a acestei firme? multumesc
Buna ziua,
La depunerea dosarului de somaj este ceruta si dovada stagiului de cotizare la somaj. Situatia mea este urmatoarea: perioada de angajare 1984-2oo9 am lucrat la trei societati inscrise in cartea de munca. Una in suceava ROMUPS_Sv , unde am si domiciliul, iar celelalte doua (RODIPET ,RODIPET COURIER...agentii teritoriale in Suceava, dar sediul central era la Bucuresti) Societatea care ma trimite la somaj este in REVISAL. Va rog sa-mi spuneti daca este necesara adeverinta de contributie la somaj pentru perioada din CM. si unde trebuie sa ma adresez pentru a obtine aceste adeverinte.
Buna ziua,
Va rog sa-mi spuneti care sunt prevederile legii privind angajarea in munca a persoanelor de peste 45 de ani. Precizez : a terminat perioada de somaj.
ms.
Răspuns la discuția drept de mostenire
ms...interesant citat...
..“Nu eu sunt bufonul, ci societatea monstruos de cinică şi naiv de inconştientă care pretinde că este serioasă numai pentru a-şi ascunde mai bine nebunia.” (Salvador Dalí)
Răspuns la discuția drept de mostenire
puteti sa-mi spuneti si cum sa procedez?
Buna ziua,
Va rog sa-mi spuneti cum pot dobandi titlul de proprietate pe mostenirea de la parintii mei in situatia urmatoare:mama decedata din 1983 , iar tata in 1994. Dupa mama a fost facuta dezbaterea mostenirii dar dupa tata nu. Precizez ca mai am o sora in viata. Eu am ramas in casa parintilor si am platit taxele aferente casei si terenului, permanent fara contributia sorei mai mari. Deoarece au trecut 28respectiv 17 ani de la decesul parintilor mai este nevoie de dezbatere, partaj mostenire?
multumesc
Buna ziua Va rog sa-mi raspundeti la aceste intrebari
1.Cand se poate pensiona un barbat nascut in 1952 fara studii superioare.
2.Studiile superioare facute la zi , stagiul militar redus se iau in considerare la calculul vechimii?
3.Care este vechimea integrala si varsta de pensionare in cazul unui barbat cu studii superioare ?
Răspuns la discuția pensionare anticipata urgent
daca va fi dat in somaj...perioada de somaj este considerata vechime la pensie?
Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati cu o lamurire.
As vrea sa stiu cand se poate pensiona sotul meu nascut in 1954 .
Acesta munceste din 1972 fara nici o perioada de intrerupere.
Ma intereseaza chiar pensionarea anticipata daca mai este posibila.
Va multumesc.:)