Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!
Nu am mai avut vara din 2010 asa ca sper din tot sufletul ca totul sa fi avut un rost. Nu mare, nu strand, nu terasa, nu gratar in curte, nu rummy in weekend cu prietenii. Nimic. Doar invatat. E foarte nasol.
ce ai facut blue ray, ca pe tine te urmaream f des
s-a publicat reyolvarea contestatiilor. s-au respins, cum altfel ? chiar au considerat ca RIL-ul pubicalt in 12 octombrie (solutionat în iunie de ICCJ) nu excede bibliografiei.
puteti sa imi explicati de ca in cazul uneia dintre spetele de la penal nu s-a retinut amenitare si tulburare de posesie?
[ link extern ]
ce parere aveti despre asta??
alta problema ar fi ca, dupa atatea pareri, controverse, grile, spete etc, mai ales daca urmaresti rasp pe care le dau la contestatii...ajungi la un moment dat sa nu te mai gandesti la ce-ar fi corect...ci la ce-ar vrea ei sa auda, ma rog, sa vada..
din pacate au reusit sa discrediteze destul de serios concursul asta...o sa ajunga sa aiba cam tot atata credibilitate ca loteria romana..
@Mariana , eu acum vad ca tu vorbesti de PLURALITATE CONSTITUITA la incaierare si divergentele legate de acest subiect privind pluralitatea ocazionala.
Numai ca la infractiunea de incaierare avem PLURALITATE NATURALA ( adica nu poate exista decat in prezenta mai multor persoane). Iar in acest caz este posibila participatia penala.:)
pai si atunci cd se poate respingere prin hotarare?