Buna,
Am fost angajata la o societate pana in aprilie 2009 cand din cauza crizei am fost disponibilizata si mi-am depus actele pentru somaj .In curand imi expira somajul si am auzit de la diferite persoane ca daca reusesti sa te mai angajezi o perioada de cateva zile pana la o luna , iti poti face iar dosar de somaj si mai poti beneficia un an .Este adevarat ?exista undeva o prevedere in lege ?si daca da in care ?Sunt disperata , ca in perioada asta de criza nu imi pot gasi loc de munca si o cunostinta ar fi dispusa sa ma ajute cu angajarea pentru o luna, binenteles fara sa imi plateasca nici un salariu , si cu conditia ca eu sa-mi platesc contributiile aferente la stat si CAS , inainte de a-mi expira somajul .Va rog sa-mi spuneti daca e adevarat si se poate si eventula sa-mi dati mai multe detalii cum sa fac.
Va multumesc
buna , as vrea sa stiu daca se poate pune poprire pe somaj?precizez ca am ceva datorii la primarie ( impozite, + un prejudiciu pe care l-am cauzat institutiei si la care am pierdut procesul)si as vrea sa stiu ce pot sa imi faca daca sunt in somaj 6 luni si nu am nici un bun pe numele meu?ce mi se poate intampla si la ce sa ma astept?