Media Intră în comunitate
avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 230 soluții astăzi

Webinar Premium LIVE: Riscuri și obligații privind combaterea spălării banilor. Joi, 1 Iulie, de la ora 11:00. Rezervă loc și participă → 

Forum Activitate alexandra_ism

Activitate alexandra_ism

off topic no solution :)):)):P
ok ms de raspuns,
simplu raspuns eu nu v-am cerut alternative , v-am intrebat daca e legal sau nu , atat. Pentru ca daca e legal vreau si eu de maine la "firma pe care o am " sa platesc angajatii cu 200 de ron :D :D( am glumit)
pai asta a fost intrebarea mea e normal ca un inginer sa proneasca de la un salariu de 700 ron , cu toate ca are exp 3 ani ??? iar un tehnician cu 20 de ani vechime sa aibe un sal de 675 de ron , ma intreb atunci unde se aplica acei coeficient de ierarhizare despre care am citit in ccm????
"Credeti ca ar fi bine sa dea toti angajatorii aceeasi leafa la toata lumea care ocupa aceeasi functie si are aceleasi studii? Ma tem ca nu!"

bineinteles ca nuuu in nici nu caz .. dar cu siguranta mai mare de 1200 ron :D:D
am inteles deci asta e "portita" pe care ei o folosesc , cand e vorba de explicarea modului de salarizare ....:hm::thumbdown:
"Grila de salarizare (la societati private) nu are la baza vreo lege" sa inteleg ca toata lumea e libera sa faca ce vrea , atunci sunt date legile degeaba in Ro ????:)):)):)):)):)):)):)) oricum mu m-ar mira e specific romanesc , ms oricum de raspunsuri
tin sa evidentiez faptul ca societatea la care lucrez e una de stat , iar postul de inginer solicitat studii superioare nu studii medii ba mai mult de atat experienta 3 ani in domeniu , deci nucu vorba de incadrare pe studii medii
De curand, la societatea la care imi desfasor activitatea, am intalnit urmatoarea problema:
o persoana incadrata cu studii superioare pe post de inginer, al carui salarui brut i-a fost stabilit sub cotat de 1200 ron atat cat prevede legea,ca ar trebui sa primeasca o persoana cu studii superioare , intrebare .... e legal ??!!?? e normal ???

SI inca un aspect un tehnician cu 20 de ani de experienta in domeniu are un salariu brut de 675 ron , as dori sa stiu daca aceasta grila de salarizare este normala sau nu . Astept raspunsuri.
Nu sunt de specialitate, dar iti pot spune din ce stiu ca timp de 6 luni de zile de la terminarea concediului , nu au dreptul sa te dea afara cel putin asa scrie in codul muncii dar daca postul e deja desfiintat , nu stiu exact ce sa iti spun cred ca cel mai bine ar fi daca ai intreba angajatorul sa vezi ce raspuns iti da, eventual e bine sa te uiti si in contractul colectiv de munca incheiat la nivel de societate, poate ca scrie ceva legat de cazul tau . Oricum sper sa primest un raspuns mai clar decat cel pe care am putut sa ti-l ofer eu . O seara placuta