avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 224 soluții astăzi
Forum Activitate pushtiulk

Activitate pushtiulk

Răspuns la discuția Distanta legala fata de gard
Am si eu o problema. Casa mea este facuta acum zeci de ani, iar de la zidul casei pana la gardul vecinului sunt 2 metri. Toate bune si frumoase. Numai ca doresc sa imi fac o pergola demontabila (stalpi de lemn si policarbonat) pt a avea un pic de umbra vara pe distanta aceea de 2 metri pana in gardul vecinului. Binenteles ca voi face in asa fel incat zapada sa cada tot la mine in curte. Pana la ce distanta pot duce acea pergola fata de gardul vecinului? Mentionez ca vreau sa ridic si acel gard pana la nivelul acoperisului.

Cu stima,
Stelian
Răspuns la discuția Impozit forfetar
Am vorbit azi cu contabila si mi-a confirmat ca am de plata, ea traia cu impresia ca am firma din 2009. Multumesc pt sfaturi.

Cu stima,
Stelian
Răspuns la discuția Impozit forfetar
M-am uitat in dosarele de la contabila si in toate facturile emise si prima factura emisa in numele societatii a fost pe data de 13.05.2009, pana atunci au fost doar leasinguri de plata si diverse cheltuieli (website, hosting, etc), dar pana in data de 13.05 nu am avut nici o incasare.

Dar nu am avut suspendata activitatea la Reg. Com. In aceasta situatit tot ar trebui sa platesc impozit forfetar, chiar daca nu am avut nici o incasare pana pe 13.05.2009.

Imi cer scuze daca a fost greseala mea de exprimare in primul post.

Cu stima,
Stelian
Buna ziua,

Urmaresc de ceva timp acest site cu informatii foarte utile, dar abia acum m-am inregistrat pe acest site. M-ar interesa o informatie legata de impozitul forfetar. Am o firma infiintata in Oct. 2008, activitatea incepand in Mai 2009. Contabila mi-a spus ca nu am de platit impozit forfetar, dar un prieten ce are firma din Dec. 2008 si a inceput activitatea in Febr. 2009 are de platit impozit forfetar de 300 RON.

Ma poate lamuri cineva, va rog mult de tot daca am de platit impozit forfetar sau nu am. In cazul in care am, sa stiu sa vorbesc cu contabila sa verifice mai bine.

Cu stima,
Stelian