avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 536 soluții astăzi
Forum Activitate adybmw

Activitate adybmw

Răspuns la discuția lovire fara martori
daca imi iau un avocat cu ce ma poate ajuta?
Răspuns la discuția lovire fara martori
nu pt ca eram singur si politia spune ca acea zona nu e domeniu public...deci nu le poate da amenda...daca inculpatul nu vrea sa recunoasca se poate face ceva?
Răspuns la discuția lovire fara martori
in acest caz ias purea aplica si eu o bataie fara sa aiba martori..... este carect asa???
am fost lovit fara motiv de o persoana cunoscuta din vedere,mi sa luat un binoclu pe care la spart si la aruncat,pe urma mia luat telefonul mobil si la aruncat...apoi a plecat...am fost la politie iar ei iau trimis citatie...apoi a pus o persoana cara ma batut si am certificat medico-legal 7 zile....am depus plangere....dar nu sunt martori...ce se poate rezolva?
Răspuns la discuția talharie,sfat
dar am inteles ca avocatii din oficiu nu isi fac meseria...e mai bn sa-mi angajez avocat?
Răspuns la discuția talharie,sfat
dar cam cat mar costa in acest caz?
Răspuns la discuția talharie,sfat
daca am avocat bun exista posilitatea sa primesc numai suspendare?nu vreau sa-mi stric viata pt o greseala.multumesc pt sfaturi
Răspuns la discuția talharie,sfat
primele 2 citatii nu le-am primit,am primito pe a3a dar nu mam putut prezenta deoarece eram in examen de bacalaureat...daca partea vatamata nu se prezinta ce se intampla?
Discuție talharie,sfat
prin noiembrie 2008 am participat impreuna cu un prieten la comiterea unei talharii.prietenul meu este minor,a dat cu spray de auto aparare unui copil de 12 ani si la tinut in timp ce eu iam luat un tel. mobil si el unu....am fost chemat de 3 ori la proces dar nu mam putut prezenta, urmeaza sa ma prezint in septembrie.cam ce pedeapsa o sa primesc avand in vedere ca nu am avocat si nici antecedente penale???va multumesc