avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1527 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... inselatorie cu autoturism
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

inselatorie cu autoturism

incerc sa expun pe scurt : am fost inselat in cel mai ordinar mod de catre un individ care in baza unui contr. de mina a vindut masina mea in decurs de 2 zile la trei persoane iar eu pina m-am dezmeticit ca am primit o masina la schimb inutilizabila si cu vicii ascunse dar si vizibile sa facut invizibil la telefon raspunde cu amenintari si injurii ca nu am cei face actul e batut in cuie cine ma poate ajuta macar cu un sfat e binevenit
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 22:40, 2 Aprilie 2010
In baza probelor,inscris si terti implicati/prejudiciati,consultati avocat care sa va redacteze actiunea

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inscris sub semnatura privata -inselaciune? maiami maiami as dori sa stiu ce se poate intampla daca am facut un act de mana in urmatoarele conditii: titlu apare contract de vanzare cumparare iar in contract am scris ... (vezi toată discuția)
Am o problema legata de cumpararea unei masini ContSters116517 ContSters116517 in anul 2008 luna ianuarie am cumparat o masina de la o persoana fizica cu care am incheiat un act de vanzare -cumparare la un ghiseu auto iar aceasta ... (vezi toată discuția)
Cumparare masina fara contract djedi79 djedi79 Buna ziua , am citit o discutie pe acest forum despre o intamplare cu totul inversa decat a mea, poate ma ajutati si pe mine cu un sfat. In octombrie am ... (vezi toată discuția)