Si de asemenea, citez din text " Eu, asociatul unic ce preia societatea, am luat la cunostinta de situatia financiar-contabila a societatii, am preluat pasivul si activul, impreuna cu documentele financiar-contabile si stampila societatii"? Inseamna ca eu, ca fost asociat nu mai am nici o responsabilitate de nici o natura fata de societate si nici societatea fata de mine?
raspunderea dv. apare in momentul in care, ulterior cesiunii partilor sociale, apar situatii juridice care, daca ar fi fost cunoscute la momentul cesiunii, aceasta nu ar mai avut loc. asta inseamna ascunderea unor fapte de natura .... economica, fiscala, juridica interesind societatea
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Pretentii pecuniare
midadu
As vrea sa intreb ca inseamna in urmatorul enunt expresia \"pretentii pecuniare\":
citez:\"Noi, asociatii ce ne retragem din societate, declaram ca nu avem ... (vezi toată discuția)
Cesiune
aka.fg
BUNA SEARA, AM O INTREBARE SI ANUME DACA LA O CESIUNE, CAND DIN CEI DOI ASOCIATI UNUL CESIONEAZA CELUILALT,CEL RAMAS PREIA SI ACTIVUL SI PASIVUL AUTOMAT?, SAU ... (vezi toată discuția)