avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1383 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale suspendare? pina cind?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

suspendare? pina cind?

Pina cind opereaza suspendarea prev.de art.32 din legea insolventei ?
Cel mai recent răspuns: Gabriela PĂDURARIU , Alte profesii 20:26, 8 Februarie 2007
romy scumpule, vorbim despre creditorul si debitorul din executarea silita , nu ?:">
daca da, m-am mai linistit.:P
Romy .... devin gelosX-(
De ce doar tu esti scump, ca si eu am avut aceeasi parere!
:))

Gabriela, indiferent ca natura are cauza, numai litigiile ce-l privesc pe cel ce e dator si mai e si in curs de falimentare (legala:D) se suspenda.
CEle al ecreditorului nu; atributiile patronului, administratorului, etc., sun tpreluate de lichidator. E normal ca acesta sa depuna toat ediligentele pentru a recupera datoriile, astfel aducand mai mult bani in contul falitului.

Romy .... devin gelosX-(
De ce doar tu esti scump, ca si eu am avut aceeasi parere!
:))

bine, bine : fiindca tu ai avut primul "aceeasi parere" : multumesc mult nicku-le pretziosule, scumpule si dragalasule !:">
BUN ?

... cred ca ne-am indepartat cam mult de la subiect...:P

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

"greva magistratilor" Valeriu Greceanu Valeriu Greceanu In aceasta perioada nu se judeca. Daca insa datorita acestui fapt, o societate comerciala care are deschisa o cerere privind insolventa este executata de catre ... (vezi toată discuția)
Executare silita dupa inchiderea procedurii rrocambole rrocambole Administratorul unei societati comerciale X a comis mai multe infractiuni si ilegalitati( in folosul actionarului majoritar) prin care societatea comerciala a ... (vezi toată discuția)
Executare silita in cazul unei societati comerciale radiate rrocambole rrocambole Administratorul unei societati comerciale X a comis mai multe infractiuni si ilegalitati( in folosul actionarului majoritar) prin care societatea comerciala a ... (vezi toată discuția)