Buna ziua,
Din motive numai de ei stiute, mi s-a reziliat contractul cu o companie telefonie mobila, ultima factura fiindu-mi emisa pe 5 Mai 2009. Am tot incercat prin telefon si e-mail sa le aduc la cunostinta faptul ca este o greseala si in iulie, fara notificare, am primit instiintare reziliere contract. Vazand tot felul de situatii de cesionare catre firme recuperare, chiar si dupa 4-5 ani, as dori sa stiu daca pot cere informatii din nou legate de motivul rezilierii contractului, datoria nefiind cesionata pana in momentul de fata.
Va multumesc.
Buna seara,
Parte din aceeasi incurcatura: abonat cu 2 coduri pe un singur numar de telefon. Un cod a fost cesionat, iar celalalt nu. Nu cunosc inca detalii despre contract/e, nici macar nu stiu daca este vorba despre 2 contracte. In ambele cazuri (1 contract sau 2) va rog sa imi spuneti ce drepturi au fiecare (compania tel si firma recuperare) asupra contractului/ contractelor. Am dovezi clare de achitare a debitului pe care il pretind de la mine, dar cum vor pune ei cap la cap aceasta situatie?
Va multumesc.
@cip200 : am facut solicitarea, compania pretinzand cesionarea codului catre firma de recuperare. firma de recuperare nu are in baza de date acest cod. ambele confirmari sunt facute in scris si mai mult de la compania de telefonie am 3 astfel de afirmatii. Am cerut companiei de tel un document pe baza caruia s-au facut afirmatiile si mi-au dat un alt numar de inregistrare chipurile in care ei verifica de ce nu exista codul la firma de recuperare.
voi duce personal o scrisoare la compania tel, la care voi atasa e-mail-urile primite si voi cere documentele si daca nu sa imi raspunda la intrebarile initiale referitoare la detaliile pentru care mi-a fost reziliat contractul.
Multumesc.