gaina 
	    	Utilizator

gaina 
	    	Utilizator	    

viorell2004 
	    	Utilizator

viorell2004 
	    	Utilizator	    

vlad nicolae 
	    	Moderator

vlad nicolae 
	    	Moderator	    

vlad nicolae, moderator
 vlad nicolae, moderator 	
			 huminiuc	                   

As dori stiu daca am semnat deja un contract de achizitie publica de lucrari si renunt la acesta la o zi dupa semnarea acestuia,se anuleaza sau nu licitatia (vezi toată discuția)
	                    huminiuc	                   

As dori stiu daca am semnat deja un contract de achizitie publica de lucrari si renunt la acesta la o zi dupa semnarea acestuia,se anuleaza sau nu licitatia (vezi toată discuția)

ank2112	                   

Poate fi atribuit un contract unei firme aflate in faliment?...firma respectiva nefiind in faliment la data licitatiei. Anuntul de atribuire la cat timp dupa ... (vezi toată discuția)
	                    ank2112	                   

Poate fi atribuit un contract unei firme aflate in faliment?...firma respectiva nefiind in faliment la data licitatiei. Anuntul de atribuire la cat timp dupa ... (vezi toată discuția)

Monici	                   

Buna ziua, 
Se poate sa imi spuneti si mie, in domeniul achizitiilor publice, ce inseamna termenul de imposibilitate fortuita?
O zi frumoasa!
Monici (vezi toată discuția)
	                    Monici	                   

Buna ziua, 
Se poate sa imi spuneti si mie, in domeniul achizitiilor publice, ce inseamna termenul de imposibilitate fortuita?
O zi frumoasa!
Monici (vezi toată discuția)