avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 729 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Despre imputernicire card bancar.
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Despre imputernicire card bancar.

Buna ziua!
Am inteles ca un imputernicit al unui cont bancar ar avea aproximativ aceleasi drepturi ca titularul. Insa ce as dori eu sa va intreb este daca pot exista cumva 2 imputerniciti. Si imputernicirea se poate face direct la sediul bancii cu semnatura ambelor parti, adica a titularului si a persoanei ce urmeaza sa fie imputernicita, nu?
Astept un raspuns cat mai urgent daca se poate.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 17:05, 6 Aprilie 2010
Da, puteti avea mai multi imputerniciti, eventual marcati si niste clauze de imputernicire si se face la sediul bancii cu persoana imputernicita (pentru specimenul de semnatura. Trebuie sa aiba si CI la el(ea).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Titular de cont la asociatia de proprietari bureac62 bureac62 Cite persoane si cine poate legal sa fie titularul conturilor unei asociatii de proprietari ?Administratorul poate fi ?Cine poate fi imputernicit ? Va ... (vezi toată discuția)
Cont firma adi_amariei adi_amariei Se poate constitui contul unei firma fara ca administratorul acesteia sa aiba acces la el? (vezi toată discuția)
Card bancar senzorik senzorik Buna ziua, am o intrebare imi cer scuze daca nu postez unde trebuie .. Am facut un cont in banca in numele altei persoane, iar banca mi-a facut ... (vezi toată discuția)