Buna ziua! In ianuarie 2008 i-am imprumutat unei persoane un autoturism printr-un act notarial in vederea cumpararii autoturismului de catre acest. actul de imprumut a expirat in data de 31 mai 2008, intrucat acesta nu a respectat clauza din actul notarial- si anume achitarea contravalorii masinii- i-am solicitat inapoierea autoturismului, fapt prin care am constatat ca autoturismul fusese intrainat unei alte persoane fara a avea in prealabil un contract de v-c cu mine, proprietarul de drept. Am facut la Parchet o plangere penala pentru abuz de incredere impotriva persoanei in cauza, insa Parchetul a respins plangerea mea, eu nu pot intra in posesia autoturismului si nici nu pot sa o radiez intrucat nu am actele si numerele de inmatriculare ale autoturismului. Cum ar trebui sa ma adresez instantei pentru a putea obtine o hotarare prin care sa pot radia masina din circulatie?
Radieri auto
Remus47
O problema mai veche; mai jos redau intrebarea , raspunsul si urmarile de luna decembrie:
Am facut plangere contraventionala, s-a judecat si s-a amanat cu ... (vezi toată discuția)