avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1730 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... cum pot radia o masina
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

cum pot radia o masina

Buna ziua! In ianuarie 2008 i-am imprumutat unei persoane un autoturism printr-un act notarial in vederea cumpararii autoturismului de catre acest. actul de imprumut a expirat in data de 31 mai 2008, intrucat acesta nu a respectat clauza din actul notarial- si anume achitarea contravalorii masinii- i-am solicitat inapoierea autoturismului, fapt prin care am constatat ca autoturismul fusese intrainat unei alte persoane fara a avea in prealabil un contract de v-c cu mine, proprietarul de drept. Am facut la Parchet o plangere penala pentru abuz de incredere impotriva persoanei in cauza, insa Parchetul a respins plangerea mea, eu nu pot intra in posesia autoturismului si nici nu pot sa o radiez intrucat nu am actele si numerele de inmatriculare ale autoturismului. Cum ar trebui sa ma adresez instantei pentru a putea obtine o hotarare prin care sa pot radia masina din circulatie?
Cel mai recent răspuns: Cristina Voicu , Avocat 12:56, 7 Aprilie 2010
da,actiune in instanta;contactati un avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radieri auto Remus47 Remus47 O problema mai veche; mai jos redau intrebarea , raspunsul si urmarile de luna decembrie: Am facut plangere contraventionala, s-a judecat si s-a amanat cu ... (vezi toată discuția)
Radiere auto fara acte vanzare - cumparare appolodor appolodor stie cineva cum pot radia de la fisc un autoturism pe care l-am instrainat unuei persoane pe care nu o mai gasesc si nici nu ma cauta si nici nu stiu cum se ... (vezi toată discuția)
Probleme cu radierea masinii forraistefan forraistefan Buna ziua, Am si eu o problema cu radierea unei masini proprietate privata,in decursul anului 2008 am scos masina proprietete privata si inscrisa pe numele ... (vezi toată discuția)