avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1662 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Problema evaluare
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Problema evaluare

Buna ziua !!!

Sunt in partaj cu fostul sot si acum trebuie sa fac evaluarea bunurilor mobile si imobilelor pe care le detinem.

Toate bine pana aici!

Intrebarea mea este daca dupa evaluare, instanta ma va obliga sa le vand ? sau daca le voi vinde, si obtin un pret mai mare decat cel evaluat( cum va fi piata) tot suma de la evaluare o primesc?
Sunt un pic nelamurita in ceea ce priveste etapele ce succed decursul procesului de partaj dupa expertiza imobiliara !!!!:(:(

As dori aceste lamuriri, daca se poate...

Va multumesc:
Cel mai recent răspuns: djpadrecito , utilizator 12:31, 8 Aprilie 2010
Aveti dreptate.
Eu inca de la inceputul procesului de partaj am solicitat plata esalonata a sumei de 40.000 RON pe care voiam sa i-o dau fostului sot, in sume de 10.000 RON/an , bani obtinuti din chirii, ca altfel nu as fi avut cum, si a refuzat categoric!
Acum, dupa expertiza, am sa ii propun din nou, pentru ca cred ca lui i se va cuveni o suma mai mica, iar eu ii voi face propunerea tot cu suma initiala...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare partaj djpadrecito djpadrecito Buna seara !!! de aproape un an ma judec cu sotul pentru bunurile noastre. procesul e pe final, cred eu (s-a facut si evaluarea bunurilor) eu trebuie ... (vezi toată discuția)
Nici eu, nici fostul soț nu avem bani pentru sulta aferentă cotelor atribuite din imobil în urma partajului. ce se poate întâmpla în această situație? lorely22 lorely22 Sunt în proces de partaj cu fostul soț chiar înaintea termenului de pronunțarea a hotărârii de fond. Până la momentul prezent instanța a decis 60% ... (vezi toată discuția)
Partaj apartament aura19731991 aura19731991 buna seara.sint divortata.nu am partajul facut.am vorbit cu un avocat si mia explicat ca si daca fac partajul si poate judecatorul imi da mai mult de jumatate ... (vezi toată discuția)