avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1024 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... inchidere firma sau raadiere in timpul perioadei de ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

inchidere firma sau raadiere in timpul perioadei de suspendare

Buna ziua! Va rog frumos sa ma ajutati cu o informatie, detin o firma srl cu 2 asociati care este suspendata si vreau sa o inchid , cum se face procedura : se inchide firma dupa perioada de suspendare sau se poate inchide si in perioada de suspendare? Inainte de suspendare firma era pe 0 de 2 ani. Se poate face radierea in timpul perioadei de suspendare?:sorry:
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: kryss , utilizator 10:27, 8 Aprilie 2010
Poti sa treci la actiune acum.Intocmesti toata documentatia necesara pentru inchiderea firmei si o depui la Registrul Comertului.
Bafta!
Hristos A Inviat!

Eu am avut o PFA si activitatea era suspendata pe un an ,pana in iulie anul curent.Vazand ca cei de la finante imi trimit in continuare "somatii" ca am de plata,m-am "suparat" si m-am dus s-o radiez.Sincer daca stiam o radiam din prima ca suspendarea m-a costat vreo 70 ron iar anularea ,doar 14 ron.Iar finantele...trimit in continuare....somatii.
Mergi la Registrul Comertului asa cum ti-a spus si d-l consilier, mai sus.
Numai bine.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit forfetar nicoleta22 nicoleta22 buna,am o intrebare: 2 asociati au o firma si au initiat procedura de suspendare a activitatii pe o perioada de 3 ani, au anuntat la Fiscul de care apartin, ... (vezi toată discuția)
Firme suspendate homereg homereg Intrebare > ce se intampla cu o SRL la expirarea perioadei de suspendare ???... care nu va avea nici in continuare activitate ??? la ORC ... (vezi toată discuția)
Suspendare,sau radiere if izabela 67 izabela 67 Bună ziua! Am o IF si as dori să o suspend,sau să o radiez,dar nu stiu care e mai avantajoasă. Am căutat pe siteul onrc,dar n-am găsit ... (vezi toată discuția)