avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 773 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice oferte sub 85%
Discuție deschisă în Achiziţii publice

oferte sub 85%

La o cerere de oferta la care din cele 4 oferte primite,toate sunt sub 85% din valoarea estimata,dar un agent a prezentat ca motiv pentru pretul scazut faptul ca nu plateste nimic la bugetul asigurarilor sociale(ARE ANGAJATI SOMERI),cum se procedeaza?In poate fi atribuit contractul?
Cel mai recent răspuns: bsterea , utilizator 18:37, 9 Aprilie 2010
=D>
ala da baiat destept
Se poate, da
Si sa nu uitam un lucru, cheltuielile directe prezentate in deviz le plateste beneficiarul, adica statul. M-ati inteles?
Eu unul pot efectua executia unui contract la 70% din valoare fara sa am angajati someri. Secretul? Cautati-ma pe net

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pret aparent neobisnuit de scazut Mihai86P Mihai86P in cazul unei cereri de oferta offline cu final electronic pretul a scazut sub 85% din valoarea estimata ca autoritate contractanta am obligatia de ai-i cere ... (vezi toată discuția)
Contestatie licitatie siberd siberd Buna ziua! As dori sa stiu la ce articol al carei legi se regaseste dispozitia prin care se dispune ca nicio oferta financiara nu trebuie sa fie mai mica de ... (vezi toată discuția)
Clarificare la pret neobisnuit de scazut - cerere de oferta jigan56 jigan56 Buna ziua, La evaluarea ofertei financiare a singurului ofertan admis in cadrul unei cereri de oferte, pentru atribuirea unui contract de furnizare produse, ... (vezi toată discuția)