avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 530 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort

#-o Am si eu o problema foarte dificila.IN 1999m-am casatorit in serbia cu un cetatean sirb.am convetuit cu dinsul 8 luni de zile fara sa fi facut buletin s-au pasaport sirb.ne-am despartit si eu am parasit sirbia fraudolenta pentru ca vamesii mi-au facut calea de intoarcere si cum nu puteam sa trec cu bine in tara mea a trebuit din ascuns.cind a trebuit saschimb pasaportul care dupa scurt timp a expirat am folosit hotarirea de divort cu primul sot pentru ca certificatul de casatorie cu sirbul nu i-am vazut nici macar culoarea.acum dupa11 ani port inca numele de fata.Va rog din suflet cine ar putea sa ma indrume pe strada ce-a buna si ce ar trebui sa fac
v-ati reintors in tara in anul 2ooo ?? fiind despartiti in fapt de atatia ani de zile , si daca certificatul de casatorie a fost transcris in romania , puteti introduce cererea de divort la judecatoria din raza domiciliului dvs .
dar banuiesc ca nu ati procedat la transcrierea certificatului de casatorie, .. astfel, instanta competenta ar fi judecatoria din serbia .
Solutia este o actiune de divort in Serbia!
ce anume doriti sa faceti ?
:O dar daca il declar in romania cum o sa fac actele pe numele lui ori al meu de acasa ca pina acum?de la declaratie dupa cit timp pot sa bag divort?va multumesc''
vreti sa vi se recunoasca in romania o casatorie din serbia, cat timp nu aveti un certificat de casatorie, sa refaceti actele pe numele nou, al sotului ( buletin , pasaport) ca apoi sa divortati??
altfel nu inteleg, din moment ce ati refacut pasaport pe numele de fata si aveti buletin, ce va incurca??
doriti sa va casatoriti din nou?
mai stiti ceva de sarb?
Ultima modificare: Joi, 8 Aprilie 2010
ContSters79003, utilizator

Alte discuții în legătură

Casatorita in serbia,divortul unde? ContSters274286 ContSters274286 Buna ziua,si va multumesc anticipat.Mentionez,sint casatorita in Serbia din anul 1999,dupa casatorie imediat,a isbucnit o cearta,si eu am parasit Serbia dupa ... (vezi toată discuția)
Casatorita cu un cetatean sirb anagarofita anagarofita in 1999 mam casatorit cu un cetatean sirb .dupa sase luni ne-am despartit eu intorcinduma in romania .mentionez ca acolo nu am schimbat actul de indemnitate pe ... (vezi toată discuția)
Inscrierea casatoriei 2020 Burebista3 Burebista3 Buna, am nevoie mare de ajutor! De 2 ani incerc sa obtin inscrierea in Romania a casatoriei facuta in Danemarca. Am divortat de primul sot sí m-am ... (vezi toată discuția)