avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 936 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Casatorita in Serbia,divortul unde?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Casatorita in Serbia,divortul unde?

Buna ziua,si va multumesc anticipat.Mentionez,sint casatorita in Serbia din anul 1999,dupa casatorie imediat,a isbucnit o cearta,si eu am parasit Serbia dupa numai o luna.Nu am apucat sa imi fac rezidenta,dar nici buletin,s-au pasaport Sirbesc,ci am plecat numai cu certificatul de casatorie,care nu l-am inregistrat nici dupa atitia ani in Romania.Asi dori sa stiu daca pot sa divortez in Romania,fiind cetatean Roman,si fiind rezidenta din totdeauna,in tara mea?Va multumesc.:((
Cel mai recent răspuns: Patrick_ , utilizator 07:45, 29 Martie 2013
Puteți cere desfacerea căsătoriei prin divorț în RO.
vVamultumesc mult,si astept si alte opinii.
Dar asi mai avea o mica intrebare,pot sa divortez la un notar,ori trebuie neaparat in tribunal?Va multumesc anticipat.
Divorțul la notar (ca și orice alt act încheiat la notar) presupune o înțelegere din partea celor care ajung în fața notarului.
D-voastră dacă vreți să divorțați fără acordul soțului va trebui să depuneți o acțiune la judecătorie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort anagarofita anagarofita #-o Am si eu o problema foarte dificila.IN 1999m-am casatorit in serbia cu un cetatean sirb.am convetuit cu dinsul 8 luni de zile fara sa fi facut buletin s-au ... (vezi toată discuția)
Acte pt mostenire pt cetatean cu domiciliul in strainatate Mihamc Mihamc Buna ziua. Sunt cetatean roman cu domiciliul in USA (cetatenie dubla). Pentru a prelua mostenire din Romania care sunt actele minime de care am nevoie? Trebuie ... (vezi toată discuția)
Casatorie in norvegia ayna1 ayna1 Buna seara. As vrea sa stiu ce protocol trebuie sa urmez in cazul unei casatorii cu un cetatean norvegian. (vezi toată discuția)