avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1544 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediu fara salar si fara consimtamantul angajatului
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediu fara salar si fara consimtamantul angajatului

Lucrez la o firma particulara de 6 ani timp in care nu am cerut niciodata cfs iar state de plata am vazut vreo 3,4 insa de curand am dat intamplator peste unul in care am depistat cu mare surprindere ca in luna februarie 2010 am avut 20 de zile de cfs.Se poate a cineva sa fi facut o cerere de cfs in locul meu sau s-ar fi putut si fara?In cazul in care voi avea nevoie de concediu de maternitate si ma va afecta aceasta intrerupere de activitate cum ar trebui sa-mi abordez seful?Ce pot sa fac sau ce trebui sa fac?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:19, 12 Aprilie 2010
Incercati sa vorbiti cu angajatorul, daca nu se poate faceti o sesizare la ITM si poate la Politie si Parchet pentru fals in acte.
multumesc
Depuneti o sesizare la ITM si prin care le solicitati sa va elibereze si o copie de pe acel stat de plata, iar daca exista o cerere cu semnatura dvs contrafacuta atunci va puteti adresa Politiei sau Parchetului pentru savarsirea infractiuni de fals in inscrisuri sub semnatura privata si a infractiunii de uz de fals.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu neplatit neanuntat impus angajatilor carmen-ioana carmen-ioana cum se poate ca un angajator sa isi bage salariatii in cfs fara ca acestea sa fie macar anuntati???din cate stiu eu acea cerere trebuie facuta de catre ... (vezi toată discuția)
Modificare contract de munca ulterior inregistrarii la itm Alina Pene Alina Pene Stie cineva care-i sanctiunea in cazul modificarii datei de angajare intr-un contract individual de munca, ulterior semnarii si inregistrarii contractului la ... (vezi toată discuția)
Ce pot sa fac daca angajatorul mi-a falsificat semnatura si a scris demisia in locul meu? alexeea alexeea Angajatorul meu mi-a propus sa-mi dau eu demisia in urma unor probleme si prima data am fost de accord apoi m-am gandit mai bine si mi-am anuntat coordonatorul ... (vezi toată discuția)