avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 732 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... SALARIU BUGETAR...PLS o nelamurire...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

SALARIU BUGETAR...PLS o nelamurire...

am si eu o mica nelamurire in legatura cu salaiul de 880 on pentru bugetari. Mai exact... daca un profesor debutant, absolvent de 2006 trebuie sa primeasca o incadrare de 880 ron de la 1 ianuari 2007.. conform noii legislatii.. ???
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:54, 14 Februarie 2007
conform ultimului CCM UN nu ultimei legislatii#-o
Ultima modificare: Luni, 12 Februarie 2007
Romică Stoica, Consilier juridic
Si eu lucres la un consiliu local. Sunt functionar fublic si an salariu net de 430 RON, (Brut:560). Deci dacă lucrezi pentru buget, nu primest salar minim de 880. Din pacate. Ce inegalitate. X-(=D>:-/#-o:(:O
Sistemul de salarizare a personalului din autorităţile şi instituţiile publice finanţate integral sau în majoritate de la bugetul de stat, bugetul asigurărilor sociale de stat, bugetele locale şi bugetele fondurilor speciale se stabileşte prin lege, cu consultarea organizaţiilor sindicale reprezentative.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariul minim pentru persoanele cu studii superioare michelina1971 michelina1971 De ce la bugetari persoanele incadrate cu studii superioare ca debutant nu beneficiaza de salariul min de 1100 roni? In grila de salarizare, un economist ... (vezi toată discuția)
Salariul minim pe aconomie pentru consilierii juridici debutanti claudiu_frr claudiu_frr Contractul colectiv de munca unic la nivel national pe anii 2007-2010 se aplica angajatilor din institutiile publice care nu sunt functionari publlici? A ... (vezi toată discuția)
Nelamuriri m4v3rick m4v3rick salutare, am si yo o intrebare. De ce in sectorul de stat nu sunt valabile prevederile CCM 2007-2010. Yo am studii superioare, sunt medic veterinar si sunt ... (vezi toată discuția)